CARSNEWS
AUTONEWS

Hyundai Sonata N Line. Με διακριτικές αλλαγές και σπορ χαρακτήρα.

Το νέο Hyundai Sonata παρουσιάστηκε πέρυσι για την αγορά της Ν. Κορέας και στη συνέχεια, της Β. Αμερικής και τάραξε τα νερά στην κατηγορία των sedans με την εξαιρετικά τολμηρή του εμφάνιση. Τώρα ήρθε η ώρα για την κορεατική φίρμα να εμπλουτίσει την γκάμα της με μία έκδοση που σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της, SangYup Lee, “θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες τόσο στο Sonata όσο και στην ολοένα και πιο δημοφιλή N Line υπομάρκα μας”.

Οι διαφορές της N Line έκδοσης σε σύγκριση με το ούτως ή άλλως σπορ Sonata είναι μικρές και διακριτικές καθώς πολύ σωστά αποφάσισε η εταιρία πως οτιδήποτε άλλο θα “φόρτωνε” υπερβολικά το design του μοντέλου. Στο εμπρός μέρος παρατηρούμε ότι το μέγεθος των αεραγωγών αυξήθηκε ενώ τοποθετήθηκαν και 3 παραλληλόγραμμα ανοίγματα ακριβώς κάτω από τη νέα γρίλια. Από τα πλαϊνά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χαμηλότερες ποδιές ενώ ο διακριτικός διαχύτη και η διπλή απόληξη της εξάτμισης συμπληρώνουν το look. Το Sonata διέθετε ήδη μία πολύ μικρή αεροτομή ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα, οπότε το μόνο που έκαναν οι σχεδιαστές ήταν να την μαυρίσουν για να ξεχωρίζει. Το πακέτο ολοκληρώνουν οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών που γεμίζουν ικανοποιητικά τους θόλους.

Στο εσωτερικό, οι κόκκινες ραφές και τα χρωμιωμένα διακοσμητικά αλλάζουν λίγο την ατμόσφαιρα αλλά η Hyundai κινήθηκε στο ίδιο πνεύμα με το αμάξωμα και δεν προχώρησε σε εκτεταμένες αλλαγές. Το μόνο που δεν ξέρουμε προς το παρόν, είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα των 2,5 λίτρων για τον οποίο η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι παράγει “περισσότερα από 275 άλογα”. Οι απορίες μας θα απαντηθούν στις 21 Οκτωβρίου.

The post Hyundai Sonata N Line. Με διακριτικές αλλαγές και σπορ χαρακτήρα. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

cars

Ο πάπας Φραγκίσκος προσεύχεται υπέρ των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της Μόσχας

cars

Η Alpina ΧΒ7 έρχεται ως η BMW X7 M που δεν είδαμε ποτέ!

cars

Η Land Rover λανσάρει επιτέλους το Defender V8.

cars

Άγνωστη έννοια η «οδική ασφάλεια» στην Ελλάδα: Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ανά περιφέρεια

cars

Ο μακελάρης του Σίδνεϊ βρέθηκε σε εστιατόριο λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο στο εμπορικό κέντρο

cars

Την Κυριακή παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του το ΚΚΕ – Τα δύο ονόματα που έχουν «κλειδώσει»

Bury

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει ότι το 60% των αυτοκινήτων θα είναι ηλεκτροκίνητα έως το 2040

cars

Νέο VW Golf. Με Innovision Cockpit στο βασικό εξοπλισμό

cars