CARSNEWS
AUTONEWS

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid. Η επόμενη εξέλιξη!

Η Hyundai αποκάλυψε στην έκθεση του Los Angeles το Vision T Plug-in Hybrid concept ως την 7η δημιουργία του Hyundai Design Center. Ως μία πρόγευση για την επόμενη γενιά της “Sensuous Sportiness” σχεδιαστικής γλώσσας και φυσικά, ως ένα demo ιδεών που πιθανότατα θα εφαρμοστούν σε μελλοντικά μοντέλα της κορεατικής φίρμας. Το Vision T είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχεδιαστική σπουδή αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό, με την Hyundai να μην παρέχει καμία πληροφόρηση για το plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο, ούτε να αναφέρει ότι πρόκειται να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα της.

Ανεξαρτήτως αυτού, το νέο πρωτότυπο έχει μήκος 4,61 μέτρων και πλάτος 2,01 μέτρων ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,8 μέτρα. Ο σχεδιασμός του κυριαρχείται από τις έντονες γωνίες και τα πολύπλοκα σχήματα που δημιουργούνται από αυτές ενώ μπροστά, ξεχωρίζει η επιβλητική μάσκα με το σύστημα “Parametric Air Shutter” στην γρίλια. Όταν το αυτοκίνητο κινείται, κάθε κυψέλη κινείται μεμονωμένα σε ένα προγραμματισμένο μοτίβο προσθέτοντας στον δυναμικό χαρακτήρα του οχήματος και ελέγχοντας την ροή του αέρα ώστε να βελτιστοποιούνται ανά πάσα στιγμή η ψύξη, η αεροδυναμική και οι αεροδυναμικές αντιστάσεις. Όταν το Vision T δεν κινείται από την άλλη, η γρίλια είναι κλειστή και στατική.

Related Articles

Σάλος στην Αυστρία: Σεφ μαγείρεψε μπροστά στις κάμερες προστατευόμενο είδος ψαριού – Συγγνώμη ζήτησε η δημόσια τηλεόραση

cars

Το “συμβατικό” Fiat 500 θα υπάρχει όσο υπάρχει ζήτηση!

cars

BMW M4 Competition Convertible. Ότι πρέπει για το καλοκαιράκι.

cars

Subaru WRX STI EJ20 Final Edition. Το κύκνειο άσμα ενός εμβληματικού κινητήρα!

cars

Hyundai i30 facelift. Με φρέσκο παρουσιαστικό και νέες τεχνολογίες.

cars

Abarth F595. Απόλαυση 165 ίππων  

cars

Η BMW υπόσχεται solid-state μπαταρία μέχρι το 2025.

cars

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4. Πλήρες

cars

Toyota Yaris Cross Adventure. Ακόμα πιο περιπετειώδες.

cars