CARSNEWS
NEW MODELS

Jaguar Ι-Pace: Μεγαλύτερη αυτονομία υπόσχεται νέο λογισμικό

Το παράδειγμα της Tesla ακολουθεί η Jaguar επεκτείνοντας τις δυνατότητες της αμιγώς ηλεκτροκίνητης I-Pace μέσω αναβάθμισης λογισμικού.

Η νέα έκδοση λογισμικού η οποία προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών της βρετανικής φίρμας υπόσχεται αύξηση της αυτονομίας του αυτοκινήτου κατά 8%.

Το κέρδος για την ηλεκτροκίνητη Jaguar I-Pace αγγίζει τα 30 χιλιόμετρα, γεγονός που αυξάνει τη συνολική αυτονομία του αυτοκινήτου στα 407 χιλιόμετρα.

Το νέο λογισμικό διασφαλίζει την αποδοτικότερη διαχείριση της ροπής από το σύστημα τετρακίνησης όταν ο οδηγός επιλέξει το ECO Mode, ενώ φροντίζει και για το συχνότερο «σφράγισμα» των αεραγωγών, γεγονός που περιορίζει τις αεροδυναμικές αντιστάσεις και ενισχύει την αποδοτικότητα.

Επίσης, το νέο λογισμικό επιτρέπει στις μπαταρίες να εξαντλήσουν μεγαλύτερο μέρος των ενεργειακών αποθεμάτων τους πριν ενημερώσουν και στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση να γίνει πιο αποτελεσματικό.

Το κερασάκι στην τούρτα αποτελούν τα νέα γραφικά που απέκτησε ο ψηφιακός πίνακας οργάνων ανανεώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία χρήσης του αυτοκινήτου.

Related Articles

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες από την επόμενη Mercedes SL Roadster

cars

Επιλέγοντας το δυναμικό Ford Puma

cars

To πρώτο “καυτό” ηλεκτρικό VW θα είναι το τετρακίνητο ΙD. 4 GTX

cars

«Ψαλίδι» 20% στους μισθούς των εργαζομένων στη Formula 1!

cars

Νέες, μειωμένες τιμές σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ΤΑΞΙ

cars

Από €3.000-€5.000 bonus για την αγορά υβριδικού ή ηλεκτρικού Ι.Χ.

cars

Δέκα μονοθέσια της F1 που… τράβηξαν τα βλέμματα!

cars

Η ανανεωμένη BMW Μ5 είναι προ των πυλών

cars

Το Geely Hao Yue είναι η ναυαρχίδα του κινεζικού κολοσσού (video)

cars