CARSNEWS
AUTONEWS

Jaguar XF facelift. Με έμφαση στον… εσωτερικό κόσμο.

Η Jaguar XF δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικό το γερμανικό κατεστημένο στην κατηγορία των premium sedans αλλά η αγγλική εταιρία δεν σταματά να πιστεύει και του δίνει νέα όπλα με τη μορφή ενός ριζικά ανανεωμένου εσωτερικού, νέας τεχνολογίας και κάποιων ήπιων παρεμβάσεων στο design του αμαξώματος. Ναι, εξωτερικά, η XF facelift διαθέτει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, διαφορετική γρίλια και λεπτότερα LED φωτιστικά σώματα αλλά δεν είναι αυτά που κάνουν αίσθηση.

Αίσθηση προκαλεί η καμπίνα με τα αναβαθμισμένα υλικά, μερικά εκ των οποίων προέρχονται από τη ναυαρχίδα της Jaguar-Land Rover, το Range Rover ενώ η XF γίνεται ένα από τα πρώτα μοντέλα της εταιρίας που εξοπλίζεται με μία κυρτή οθόνη 11,4 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Οθόνη που υπόσχεται ευκολότερη χρήση και ταχύτερη απόκριση και συνδυάζεται με το Pivi Pro σύστημα infotainment που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο νέο Defender και διορθώνει πολλά από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Κατά τα άλλα, η νέα XF προσφέρει over-the-air αναβαθμίσεις λογισμικού, ενσωματωμένο ιονιστή καμπίνας και ασύρματη φόρτιση smartphone.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία είναι διαθέσιμη  η XF facelift, αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι η απλούστευση της γκάμας, η οποία αποτελείται από έναν πετρελαιοκινητήρα και 2 βενζινοκινητήρες.. Πλέον, οι αγοραστές του αγγλικού sedan θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν mild-hybrid, δίλιτρο turbodiesel με 204 άλογα και 430 Nm ροπής και έναν δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα είτε με 250 άλογα, είτε με 300. Στην κορυφαία εκδοχή του, ο τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα σύστημα τετρακίνησης. Οι πωλήσεις της ανανεωμένης Jaguar XF έχουν ήδη ξεκινήσει με την εταιρία να ανακοινώνει παράλληλα και μία μείωση στην αρχική τιμή (τουλάχιστον στην Αγγλία).

The post Jaguar XF facelift. Με έμφαση στον… εσωτερικό κόσμο. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Subaru Outback Wilderness. Ακόμα πιο ικανό!

cars

Hyundai Bayon. Ένα νέο, μικρό SUV έρχεται από την Hyundai!

cars

Το SSC Tuatara ακούγεται… δαιμονισμένο!

cars

Survivor: Η δυναμική των δύο ομάδων αλλάζει

cars

SYM NH-T 200. Νέα ενδιαφέρουσα πρόταση

cars

Ηλεκτρικό vs “συμβατικό”. Η γνώμη του αφεντικού της VW.

cars

Να ασκηθεί δίωξη στον Μπολσονάρου για πλαστογραφία πιστοποιητικών εμβολιασμού ζητά η βραζιλιάνικη υπηρεσία

cars

Πρόωρη αποκάλυψη για το ολοκαίνουριο Peugeot 308.

cars

Η Lister Stealth είναι το ταχύτερο SUV της Αγγλίας!

cars