CARSNEWS
AUTONEWS

Jeep Gladiator. Μαχητής της ερήμου

Το πολυαναμενόμενο νέο Jeep Gladiator θα εντυπωσιάσει το κοινό με την παρουσία του στο Liwa Festival (26 Δεκεμβρίου 2019 – 10 Ιανουαρίου 2020), τη μεγαλύτερη διοργάνωση off-road στη Μέση Ανατολή που πραγματοποιείται στην ομώνυμη όαση στο Abu Dhabi. Οι αμμόλοφοι Tal Moreeb αποτέλεσαν το ιδανικό πεδίο τόσο για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του μοντέλου, όσο και για την επίδειξη των κορυφαίων του εκτός δρόμου δυνατοτήτων. Με ύψος 300 μέτρα και κλίση σχεδόν 50 μοίρες, οι αμμόλοφοι Tal Moreeb είναι οι μεγαλύτεροι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποτελώντας την απόλυτη πρόκληση για οποιοδήποτε όχημα.

Με στιλ και εκτός δρόμου δυνατότητες που παραπέμπουν ευθέως στο θρυλικό Jeep Wrangler, το νέο Gladiator εντυπωσιάζει, αποτελώντας παράλληλα το μοναδικό pick-up που έχει τη δυνατότητα να φέρει τον οδηγό και τους επιβάτες σε απόλυτη επαφή με το περιβάλλον λόγω της δυνατότητας αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος, όπως είναι η οροφή και οι πόρτες. Το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης Rock-Trac 4×4, συνοδεύει μια πλήρης λίστα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που κάνουν εξαιρετικά άνετες και ασφαλείς τις εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

Το νέο Jeep Gladiator εφοδιάζεται με έναν αποδοτικό κινητήρα diesel 2.2 λίτρων με ισχύ 200 ίππων που συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά το 2ο 6μηνο του 2020.

Related Articles

Νέο Jeep Grand Cherokee L. Επιβλητικό, 7-θέσιο και πλούσιο σε τεχνολογία.

cars

Ford Explorer Plug-In Hybrid. Παντός καιρού και εδάφους

cars

Ράλλυ Ακρόπολις. Η μεγάλη επιστροφή

cars

Homemade Beef Burger Recipe

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position στο Μονακό

cars

Χαρίτσης για Τέμπη: Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση έστησε μια τερατώδη επιχείρηση επικοινωνιακής συγκάλυψης

cars

Mercedes EQS. Η λιμουζίνα του μέλλοντος

cars

F1 In Schools Greece 2023 All Girls Initiative

cars

Η έκθεση της Φρανκφούρτης “μετακομίζει” στο Μόναχο.

cars