CARSNEWS
AUTONEWS

Jeep Gladiator Overlander Farout Concept. Έτοιμο για περιπέτειες!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Jeep τιμά το Easter Jeep Safari στην Moab της Utah παρουσιάζοντας ένα ή περισσότερα concepts ειδικά για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Τι κι αν φέτος ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας; Αυτό δεν θα σταματήσει την αμερικανική εταιρία από το να δώσει στους φίλους και της θαυμαστές της μία δόση χαράς αυτές τις δύσκολες εποχές, οπότε αποκάλυψε το Gladiator Overlander Farout Concept. Ένα μοντέλο που διαδέχεται το περσινό Gladiator Wayout Concept και δείχνει σαν να μην υπάρχουν πολλά εμπόδια που να μην μπορεί να ξεπεράσει για να μεταφέρει τους επιβάτες του στον τελικό προορισμό τους – όπου κι αν είναι αυτός!

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του Gladiator Overlander Farout Concept είναι χωρίς αμφιβολία η μήκους σχεδόν 5 μέτρων και ύψους 2,3 μέτρων κατασκευή που σύμφωνα με την Jeep ανοίγει και κλείνει σε μερικά δευτερόλεπτα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα. Στο εσωτερικό υπάρχει χώρος για καθίσματα, τραπέζι, ένα πλήρως λειτουργικό ψυγείο, μία κουζίνα και άφθονο δέρμα και ξύλο για την δημιουργία μας “ζεστής” ατμόσφαιρας.

Εν τω μεταξύ, κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνώριμος, 3-λιτρος EcoDiesel V6 που παρέχει 230 άλογα και 600 Nm ροπής που στέλνει την δύναμη και στους τέσσερις τροχούς που αποτελούνται από ζάντες 17 ιντσών και εκτός δρόμου ελαστικά 37 ιντσών. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα lift-kit από τον κατάλογο της Jeep Performance Parts που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 5 εκατοστά, τα αμορτισέρ της Fox και τα προστατευτικά στα πλαϊνά του αμαξώματος ενώ στον τροποποιημένο εμπρός προφυλακτήρα φιλοξενείται και το πανίσχυρο βίντσι που υπόσχεται να “ξελασπώσει” τον οδηγό αν τα πράγματα δυσκολέψουν πολύ. Μία πραγματικά ολοκληρωμένη δημιουργία λοιπόν!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε Skoda Karoq 1.5 TSI ACT 150 ίππων DSG7

cars

Sony και Honda αποκαλύπτουν την Afeela!

cars

Για ποιους λόγους θα ξεκινήσει τελικά από Σεπτέμβριο η δίκη των Τεμπών

cars

Jeep. Με μακρά και σημαντική ιστορία

cars

Ικανοποιητική η επίδοση του Mazda MX-30 στο τεστ αποφυγής ταράνδου.

cars

Έμπλαστρο που προσκολλάται στο λαιμό θα μπορούσε να κάνει να μιλήσουν ασθενείς με διαταραχές φωνής

cars

Βέφα Αλεξιάδου, Ριχάρδος και Αγγελική Ηλιάδη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Bury

Ο καιρός σήμερα 22/4/2024

cars

Επιβεβαιώνεται επίσημα το Mazda3 Turbo!

cars