CARSNEWS
F1 & RACES

Kαριέρα στο Hollywood για τον Hamilton;

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Kαριέρα στο Hollywood για τον Hamilton;

Σε συνέντευξη του, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Jacques Villeneuve, έβαλε μία νέα διαφορετική παράμετρο, για το μέλλον του Sir Hamilton.

Στιγμιοτυπο_2022-01-31__5_06_06_μμ

UPD:

«Το μέλλον του μπορεί να είναι στο Hollywood, αλλά για την ώρα ο Sir Lewis Hamilton κρατά μυστικό το μέλλον του στην F1 επειδή σχεδιάζει καριέρα στις ΗΠΑ», λέει ο Jacques Villeneuve.

Μπορεί να τον είδαν και να φωτογραφήθηκαν μαζί του στο Λος Άντζελες, όμως ο Sir Lewis Hamilton, έχει ακόμη κλειστούς τους λογαριασμούς του στα social media. Τέλος υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στα Grand Prix της F1, από τότε που (θεωρητικά) του έκλεψαν τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο στον τελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν.

Όσο για τα οικονομικά του, ο οδηγός της Mercedes, είχε πολλά κέρδη και εκτός αγώνων. Ο Βρετανός είχε τεράστια επιτυχία με επενδύσεις και μια συνεργασία με τον γίγαντα της μόδας Tommy Hilfiger και μία start up εταιρία διανομών, ενώ γράφει και ηχογραφεί τη δική του μουσική. Μάλιστα εμφανίστηκε στο τραγούδι «Pipe» του 2018 της Christina Aguilera.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

UPD:

BEST OF NETWORK

Κορωνοϊός: Το αυτοάνοσο που εμφανίζουν όσοι νόσησαν με COVID-19

Σοκαριστικό ατύχημα: Τινάζεται στον αέρα… (+video)

Η συνταγή της ημέρας. Παπαρδέλες με πέστο από φιστίκι Αιγίνης. Το μενού της εβδομάδας (27/3 έως 2/4)

To τελευταίο look διακοπών της Ντούα Λίπα περιλαμβάνει ένα κροσέ στρινγκ μπικίνι με την Ηello Kitty

Κορωνοϊός: Γιατί χρειάζεται καρδιολογικός έλεγχος μετά τη λοίμωξη – O ειδικός απαντά

Η Coca-Cola στην Ελλάδα επανασχεδιάζει τις συσκευασίες της «Για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα»

H τρομακτική κούκλα που έχει κατακλύσει το κόσμο του TikTok (vid)

Λύθηκε το μυστήριο με εξωγήινο 15 εκατοστών που είχε βρεθεί πριν από χρόνια (vid)

Πόσα ξοδεύω για φαγητό: Γιώργος 26 ετών, υπάλληλος λογιστηρίου, με μισθό €800 τον μήνα

Related Articles

O Hakkinen θέλει την παραμονή του Vettel στην F1

cars

Θα σκάσει η… βόμβα στην Formula1;

cars

H Racing Point θα γίνει Aston Martin F1!

cars

F1: Μένει ή φεύγει η Haas;

cars

Αφιέρωσε τον τίτλο στον Lauda o Hamilton (video)

cars

F1: Το νέο πλάνο με 8 GP το καλοκαίρι στην Ευρώπη

cars

Hamilton: Ο Vettel δεν είναι πια Νο1 στη Ferrari

cars

Αποκλειστική συνέντευξη του οδηγού του Safety Car της F1, Bernd Maylander!

cars

Ecclestone: «Θα εγκατέλειπα τη σεζόν του 2020»

cars