CARSNEWS
AUTONEWS

Kona Electric facelift. Ακόμα πιο τολμηρό.

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Ενώ είμαστε σε… επιφυλακή για την παρουσίαση του καυτού Kona N, η Hyundai κάνει τρίπλα και παρουσιάζει το ανανεωμένο Kona Electric που μπορεί να μας ξάφνιασε, αλλά είναι λογικό να ακολουθεί το Kona facelift που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ένα Kona Electric που έρχεται με ουσιαστικές διαφορές, η σημαντικότερη εκ των οποίων γίνεται άμεσα εμφανής καθώς δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις την… απουσία γρίλιας.

Η Hyundai παύει να προσποιείται ότι το Kona Electric χρειάζεται γρίλια για να δηλώσει την εταιρική του ταυτότητα και την αφαιρεί εντελώς. Στην θέση της απλά συνεχίζεται ο προφυλακτήρας ενώ εκ δεξιών του σήματος υπάρχει η θύρα φόρτισης που μπορεί να… ξενίζει λίγο ως προς την τοποθέτηση της αλλά σύμφωνα με την κορεατική φίρμα αποτελεί μία “έντονη δήλωση σχετικά με την ηλεκτρική κινητικότητα”. Κατά τα άλλα, οι αλλαγές που έγιναν στο ηλεκτρικό SUV αντικατοπτρίζουν αυτές του ανανεωμένου μοντέλου ενώ υπάρχουν και νέες εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Πίσω, τα νέα φωτιστικά σώματα έχουν αναλάβει το βάρος της… διαφοροποίησης ενώ στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβει ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών που συνδυάζεται είτε με μία μικρότερη οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, είτε με την προαιρετική των 10,25 ιντσών.

Κάτω από την επιφάνεια, δεν υπάρχουν αλλαγές και αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι πελάτες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο μπαταρίες (39,2 και 64,0 kWh) και δύο εκδόσεις του ηλεκτροκινητήρα, με 136 και 204 ίππους. Με την μεγαλύτερη μπαταρία, το Kona Electric προσφέρει έως και 484 χιλιόμετρα αυτονομίας ενώ αυτή των 39,2 kWh χαρίζει έως 305 χιλιόμετρα. Ανεξαρτήτως έκδοσης πάντως, η ροπή παραμένει ίδια στα 395 Nm.

The post Kona Electric facelift. Ακόμα πιο τολμηρό. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σάκκαρη – Σνάιντερ 2-1: Με ανατροπή η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε στον τρίτο γύρο του Ίντιαν Γουέλς

cars

Formula 1: Νικητής ο Φερστάπεν στον αγώνα Σπριντ του Βελγίου

cars

Peugeot 9×8 Hypercar. Για το Le Mans με καινοτομίες!

cars

Volvo. Δημιουργεί Aurobay για συστήματα κίνησης, μαζί με την Geely

cars

Euroleague: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play off

Bury

4 αρώματα για να μένετε αξέχαστη στο πέρασμά σας

Bury

Η Haas αποκαλύπτει πρώτη το μονοθέσιο της για το 2020.

cars

Audi. Με φωτιστικά σώματα OLED επόμενης γενιάς

cars

H Lady Gaga είναι στα καλύτερα της – Οργιάζουν οι φήμες για αρραβώνα

cars