CARSNEWS
AUTONEWS

Kosmocar. Δώρισε ένας ασθενοφόρο στο Ε.Κ.Α.Β.

Από την πρώτη στιγμή που η Ελλάδα τέθηκε αντιμέτωπη με την πανδημία του κορωνοϊού, η Kosmocar A.E. έδειξε έμπρακτα και με πολλούς τρόπους την κοινωνική της ευαισθησία, υποστηρίζοντας δημόσιες υπηρεσίες και φορείς στο έργο τους. Στο πλαίσιο αυτό, η Kosmocar A.E., προέβη στη δωρεά ενός άρτια εξοπλισμένου ασθενοφόρου Volkswagen Crafter στη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα αυξημένων – και λόγω κορωνοϊού – πανελλαδικών αναγκών του Ε.Κ.Α.Β.

Στην τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου, την Kosmocar εκπροσώπησαν ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Σταύρος Νιφόρας, Οικονομικός Διευθυντής. Εκ μέρους του Ε.Κ.Α.Β., το ασθενοφόρο παρέλαβε ο Πρόεδρός του, κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ασθενοφόρο διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και για το λόγο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως «Κινητή Ιατρική Μονάδα», αποτελώντας ουσιαστικά μια μικρογραφία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.), εκτός νοσοκομείου.

H δωρεά της Kosmocar υλοποιείται σε μία χρονική περίοδο στην οποία οι υγειονομικοί φορείς αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις. Το νέο ασθενοφόρο, θα αποτελέσει άμεσα σημαντικό όπλο στον αγώνα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοϊό, ενώ μακροπρόθεσμα θα είναι μία σημαντική προσθήκη στον στόλο του Ε.Κ.Α.Β.

The post Kosmocar. Δώρισε ένας ασθενοφόρο στο Ε.Κ.Α.Β. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έρευνα από την Tesla για την αυτανάφλεξη (VIDEO)

cars

Κύπρος: Δεύτερο πλοίο φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια είναι έτοιμο για άμεση αναχώρηση από το λιμάνι της Λάρνακας

cars

Γιώργος Συγγελίδης: Ένας εμβληματικός επιχειρηματίας που έζησε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

cars

NISMO. Σε ειδική έκθεση από τη Nissan

cars

Μήπως έρχεται η Alfa Romeo Giulia GTA με 620 άλογα; Μπορεί…

cars

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – 41χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, χτύπησε οδηγό μοτοσικλέτας και τον σκότωσε

cars

AC Cobra GT: Η αναβίωση του θρυλικού roadster

cars

Πού βρίσκονται σήμερα τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής – Ποιοι έχουν αποφυλακιστεί και ποιοι παραμένουν έγκλειστοι

cars

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα social media με ανάρτηση για την ποδοσφαιρίστρια Ρέιτσελ Ντέιλι

cars