CARSNEWS
AUTONEWS

Kosmoride.  Πρόγραμμα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με ένα πραγματικό Ε-Βike

Η Kosmoride, παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα Ε-Βike για εσένα. Η καινοτόμα πολιτική της προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes.

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ. Τα οφέλη αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

The post Kosmoride.  Πρόγραμμα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με ένα πραγματικό Ε-Βike first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Opel. Eπενδύει στους καινοτόμους προβολείς για τα μοντέλα της

cars

Cupra. Έτοιμη και η αγωνιστική της ομάδα

cars

Η ByKolles αποκαλύπτει το δικό της Hypercar!

cars

Το νέο Audi RS3 είναι ένα super-hatchback 400 ίππων.

cars

Νέα Ορλεάνη: Αρουραίοι έφαγαν μαριχουάνα σε αστυνομικό τμήμα

cars

Στις 30 Νοεμβρίου το ανανεωμένο Skoda Karoq.

cars

Η Porsche 911 Turbo S ελαφραίνει και ομορφαίνει με νέα, επίσημα πακέτα!

cars

The Supercars Owners Circle – Μέσα στο πιο κλειστό κλαμπ συλλεκτών αυτοκινήτων

cars

Τεράστιο κοίτασμα λιθίου ανακαλύφθηκε στην Ταϊλάνδη – «Ευκαιρία για αυτόνομη παραγωγή μπαταριών για τα ηλεκτρικά οχήματα»

cars