CARSNEWS
AUTONEWS

Kymco 2021. Mε ανανεωμένες και αναβαθμισμένες προτάσεις

Στην παγκόσμια παρουσίαση νέων μοντέλων της Kymco αποκαλύφθηκαν τα νέα Kymco F9, DT X360 και KRV. Αυτά τα τελείως νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καινοτομίες και παγκόσμιες πρωτιές που ενθουσιάζουν τους αναβάτες:

  • F9: Αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων
  • DT X360: Crossover maxi scooter
  • KRV: Ψαλίδι μοτοσυκλέτας

KYMCO F9

H πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στον κόσμο εξοπλισμένη με αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων, εξαιρετικά διασκεδαστική στην οδήγηση.

Η ηλεκτροκίνηση είναι μια από τους σημαντικότερες αλλαγές των σύγχρονων μεταφορών. Από τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις έως τις κυβερνήσεις, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγκαλιάζουν τα ηλεκτρικά οχήματα για να κάνουν τις πόλεις πιο πράσινες. Ενώ έχουν κυκλοφορήσει πολλές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, ωστόσο λίγες έγιναν δεκτές με μεγάλο ενθουσιασμό από την αγορά. Η μεγαλύτερη πρόκληση έγκειται στο γεγονός ότι οι περισσότερες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες δεν ενθουσιάζουν. Ο απλός ηλεκτρικός κινητήρας ως η μόνη διαφοροποίηση έχει αποδειχθεί ανεπαρκής για να προωθήσει σημαντικά την πράσινη κίνηση. Κατά συνέπεια, το F9 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις εμπειρίες οδήγησης που αλλάζουν τις αντιλήψεις των ανθρώπων για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Το F9 είναι μια cool αστική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εξοπλισμένη με κινητήρα 9,4kW, σχεδιασμένη για sport οδήγηση δρόμου. Επιταχύνει από 0 έως 50km/h σε 3 δευτερόλεπτα και φτάνει στην τελική ταχύτητα των 110km/h. Διαθέτει μπαταρία Li-Ion 96V 40Ah, η οποία παρέχει αυτονομία 120km με βάση το πρότυπο μέτρησης ΝΕDC (New European Driving Cycle). Με τη διαδικασία της ταχείας φόρτισης χρειάζονται μόνο δύο (2) ώρες για να φορτιστεί πλήρως.

Επιπλέον, το F9 διαθέτει το πρώτο αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων στον κόσμο ειδικά σχεδιασμένο για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα και την παροχή ισχύος. Χρησιμοποιεί επίσης ένα μοναδικό σχεδιασμό πλαισίου που ενσωματώνει τη μπαταρία ως μέρος της δομής του. Ως αποτέλεσμα, το F9 έχει απίστευτα ελαφρύ βάρος της τάξης των 107 κιλών. Σε συνδυασμό με τα φαρδιά ελαστικά στους τροχούς των 14 ιντσών, που προσφέρουν υψηλή πρόσφυση στις στροφές, το F9 είναι απλώς μια εξαιρετικά διασκεδαστική μοτοσυκλέτα.

KYMCO DT X360

Tο πρώτο “Adventure Crossover” Maxi Scooter, ενθαρρύνει τους αναβάτες να αναζητήσουν περιπέτειες.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα scooter προορίζονται για χρήση αποκλειστικά στην πόλη. Υποθέτουν επίσης ότι οι αναβάτες scooter θέλουν απλώς να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους ως μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας. Ωστόσο, οι αναβάτες scooter στην πραγματικότητα επιδιώκουν επίσης διαφορετικές εμπειρίες στη ζωή τους. Κάτω από την επιφάνεια βρίσκονται οι ανεκπλήρωτες αναζητήσεις των αστικών αναβατών να βγουν περιστασιακά από τη ζώνη άνεσής τους και να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους προς όλες τις κατευθύνσεις. Με περισσότερο από μισό αιώνα αφοσίωσης στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών, η Kymco παρουσιάζει το DT X360, ένα maxi scooter που αναδεικνύει την τελευταία καινοτομία της “Adventure Crossover” και παρέχει στους αναβάτες την ελευθερία να αναζητούν τις περιπέτειες που επιθυμούν στην καθημερινή τους ζωή.

Το DT X360 διαθέτει τις όρθιες αναλογίες και το συνδυασμό ρύγχους και φτερού στο μπροστινό σύστημα, που χαρακτηρίζουν το πνεύμα μιας μοτοσυκλέτας διπλής χρήσης. Έχει φαρδύτερο τιμόνι για εύκολη οδήγηση σε ανώμαλο δρόμο και υψηλότερη θέση οδήγησης που βελτιώνει την ορατότητα του αναβάτη. Οι ελαφριοί τροχοί και τα ελαστικά που προσανατολίζονται στην περιπέτεια ενισχύουν περαιτέρω την ικανότητά του να οδηγείται σε ανώμαλες επιφάνειες.

Επιπλέον, το DT X360 διαθέτει σύστημα Keyless (χωρίς κλειδί), που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και έλεγχο του scooter. Διαθέτει επίσης σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) που αυξάνει σημαντικά τη σταθερότητα του οχήματος σε όλες τις συνθήκες. Το έγχρωμο LED πολυόργανο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη μέγιστη αναγνωσιμότητα. Συνολικά, προσφέρει τη συνολική δυνατότητα στους αναβάτες να κάνουν εύκολα ελιγμούς στην αστική κυκλοφορία, να ταξιδεύουν άνετα στον αυτοκινητόδρομο και να εξερευνούν με αυτοπεποίθηση το άγνωστο όταν το επιθυμούν.

KYMCO KRV

Tο πρώτο Compact Scooter στον κόσμο που διαθέτει ανεξάρτητο ψαλίδι προερχόμενο από τον κόσμο των μοτοσυκλετών, προσφέρει ασυναγώνιστη ικανότητα sport οδήγησης.

Τα compact scooter είναι οι κυρίαρχες μορφές μετακίνησης σε πολλές χώρες επειδή είναι ευέλικτα, αποτελεσματικά, οικονομικά και εύχρηστα. Εξυπηρετούν το σκοπό της καθημερινής αστικής μετακίνησης καθώς και περιστασιακές εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Βρίσκονται στο κέντρο της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Οι αναβάτες δεν απαιτούν παρά το καλύτερο από τα scooter τους και για αυτούς τους λόγους η Kymco παρουσιάζει το KRV ως το όχημα των ονείρων τους.

Το KRV είναι ένα compact, sport όχημα αναψυχής που προσφέρει άνεση, ευκολία οδήγησης, κορυφαία οδική συμπεριφορά και επιδόσεις. Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται δικάναλο Bosch ABS, σύστημα ελέγχου ευστάθειας (TCS), φωτισμός Full LED και σύστημα εκκίνησης και ελέγχου χωρίς κλειδί (Keyless). Διαθέτει επίπεδη σχεδίαση πατώματος “RV”, που επιτρέπει τη βέλτιστη θέση οδήγησης τόσο για σύντομες βόλτες όσο και για μεγάλες διαδρομές. Η ανάρτηση είναι ρυθμισμένη ώστε να ταιριάζει τόσο στην περίπτωση μόνο του οδηγού, όσο και όταν μεταφέρει συνεπιβάτη. Ο σχεδιασμός του ιμάντα δεν προσφέρει μόνο ήσυχες βόλτες αλλά απαιτεί και λιγότερη συντήρηση.

Επιπλέον, το KRV διαθέτει ανεξάρτητο ψαλίδι που προέρχεται από την αρχιτεκτονική μοτοσυκλέτας της ναυαρχίδας της Kymco, του κορυφαίου της μοντέλου AK 550. Επιτρέπει όχι μόνο ένα χαμηλότερο κέντρο βάρους αλλά και τέλεια ισορροπία, παρέχοντας επίσης την υψηλότερη ποιότητα οδήγησης και τη μέγιστη ικανότητα στις στροφές. Σε συνδυασμό με τον πρόσφατα ανεπτυγμένο υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα των 175cc, που παρέχει ισχυρή και ομαλή απόδοση ισχύος, το KRV προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες sport οδήγησης.

The post Kymco 2021. Mε ανανεωμένες και αναβαθμισμένες προτάσεις first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Toyota Hilux. Νέο γενικά!

cars

Nέο Ford Kuga.  Σύστημα τετρακίνησης με τεχνητή νοημόσυνη

cars

Αύξηση του κατώτατου μισθού πάνω από τα 800 ευρώ από 1η Απριλίου

cars

Έρευνα από την Tesla για την αυτανάφλεξη (VIDEO)

cars

Η Toyota φέρνει δύο κλασικά AE86 στη νέα εποχή!

cars

Jeep Renegade 1.5T e-Hybrid. Ικανό και οικονομικό

cars

Ο CEO του VW Group κατηγορείται για χειραγώγηση της αγοράς.

cars

Αύριο το ντεμπούτο της υπερπολυτελούς, νέας Maybach.

cars

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Μπήκαν με αλυσοπρίονο σε χώρο με πυρηνικό αντιδραστήρα – Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία

cars