CARSNEWS
AUTONEWS

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition. Μία ωδή στο… εξάγωνο!

Έχουμε δει στο παρελθόν εταιρίες να λανσάρουν ειδικές εκδόσεις για ένα πρόσωπο που έχει ιδιαίτερη σημασία ή για κάποιο συγκεκριμένο γεγονός στην ιστορία τους ή ακόμα και για κάποιο… χρώμα αλλά δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν να έχουμε δει ειδική έκδοση για ένα σχήμα. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, η Lamborghini πρωτοπορεί λανσάροντας την υπερ-αποκλειστική Aventador SVJ Xago Edition που μοιάζει με ένα γράμμα-ερωτική εξομολόγηση στο εξάγωνο!

Στην πραγματικότητα, η Xago Edition είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι ένας άκρως εντυπωσιακός τρόπος για την Lamborghini να εγκαινιάσει το νέο, πλήρως εικονικό “Ad Personam studio” που προσφέρει συμβουλευτικές συνεδρίες εξ αποστάσεως στους πελάτες που αναζητούν ένα διαφορετικό επίπεδο εξατομίκευσης του νέου αυτοκινήτου τους και δεν είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν μέχρι την Ιταλία για το κάνουν. Η Lamborghini θα κατασκευάσει μόλις 10 Aventador SVJ Xago Edition και όλες θα είναι διαθέσιμες μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας: Οι πελάτες μπορούν να κλείσουν ένα “ψηφιακό ραντεβού” που θα τους φέρει σε επαφή με έναν εκπρόσωπο της εταιρίας για να τους εξηγήσει, συμβουλεύσει, παρουσιάσει τα υλικά αλλά και τις επιλογές τους μέσω βιντεοκλήσης, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία.

Όσον αφορά στην ειδική έκδοση, αυτή έχει αποκτήσει ένα εξαγωνικό μοτίβο τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό αλλά απολύτως καμία αλλαγή στα μηχανικά του αυτοκινήτου. Εκεί “βασιλεύει” ακόμα ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 λίτρων. Όσον αφορά στην τιμή της Xago Edition, δεν έχει γίνει γνωστή αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής, μπορούμε να περιμένουμε μία σημαντική αύξηση σε σύγκριση με αυτήν της “απλής” Aventador SVJ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche Taycan αποκτά νέα, πισωκίνητη, βασική έκδοση.

cars

Γεωργία – Ελλάδα: Με την 11άδα της 5άρας στο Καζακστάν ο Πογέτ

cars

Το Renault Clio Rally3 στην Ελλάδα

cars

Ετοιμάζεται για το 2020 η κορυφαία, “N Line” έκδοση του Hyundai Sonata.

cars

Πρεμιέρα για την έκδοση παραγωγής του καυτού Peugeot 508 PSE.

cars

Κίνηση τώρα: Κόλαση και σήμερα στον Κηφισό – Ακινητοποημένο όχημα στο ύψος της γέφυρας της Ιεράς Οδού

cars

Nissan Qashqai – Το πλέον καλοπουλημένο στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2022

cars

Ο Δήμαρχος Νάξου ντύθηκε Άραβας και… μοίρασε δολάρια

cars

Νέο Opel Crossland. Με πολλές και σημαντικές αλλαγές

cars