CARSNEWS
AUTONEWS

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition. Μία ωδή στο… εξάγωνο!

Έχουμε δει στο παρελθόν εταιρίες να λανσάρουν ειδικές εκδόσεις για ένα πρόσωπο που έχει ιδιαίτερη σημασία ή για κάποιο συγκεκριμένο γεγονός στην ιστορία τους ή ακόμα και για κάποιο… χρώμα αλλά δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν να έχουμε δει ειδική έκδοση για ένα σχήμα. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, η Lamborghini πρωτοπορεί λανσάροντας την υπερ-αποκλειστική Aventador SVJ Xago Edition που μοιάζει με ένα γράμμα-ερωτική εξομολόγηση στο εξάγωνο!

Στην πραγματικότητα, η Xago Edition είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι ένας άκρως εντυπωσιακός τρόπος για την Lamborghini να εγκαινιάσει το νέο, πλήρως εικονικό “Ad Personam studio” που προσφέρει συμβουλευτικές συνεδρίες εξ αποστάσεως στους πελάτες που αναζητούν ένα διαφορετικό επίπεδο εξατομίκευσης του νέου αυτοκινήτου τους και δεν είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν μέχρι την Ιταλία για το κάνουν. Η Lamborghini θα κατασκευάσει μόλις 10 Aventador SVJ Xago Edition και όλες θα είναι διαθέσιμες μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας: Οι πελάτες μπορούν να κλείσουν ένα “ψηφιακό ραντεβού” που θα τους φέρει σε επαφή με έναν εκπρόσωπο της εταιρίας για να τους εξηγήσει, συμβουλεύσει, παρουσιάσει τα υλικά αλλά και τις επιλογές τους μέσω βιντεοκλήσης, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία.

Όσον αφορά στην ειδική έκδοση, αυτή έχει αποκτήσει ένα εξαγωνικό μοτίβο τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό αλλά απολύτως καμία αλλαγή στα μηχανικά του αυτοκινήτου. Εκεί “βασιλεύει” ακόμα ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 λίτρων. Όσον αφορά στην τιμή της Xago Edition, δεν έχει γίνει γνωστή αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής, μπορούμε να περιμένουμε μία σημαντική αύξηση σε σύγκριση με αυτήν της “απλής” Aventador SVJ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Formula 1: Το φινάλε του πρωταθλήματος με το 23ο Grand Prix στο Αμπού Ντάμπι ζωντανά σε Ant1 και Ant1+

cars

Δες 10 κλασικές Mercedes να επιταχύνουν στα 60 μίλια ανά ώρα!

cars

Το πρώτο πλοίο με βοήθεια στον δρόμο προς τη Λωρίδα της Γάζας

cars

Συνελήφθη άνδρας στη Θεσσαλονίκη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

cars

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: 1-6 στο 103′ ο Ελ Αραμπί

cars

Η Hyundai μας επιτρέπει μία πρώτη ματιά στο Ioniq 5.

cars

Peugeot 308 SW. Με στιλ και χώρους!

cars

Ford Focus ST. Διαθέσιμο και με αυτόματο κιβώτιο

cars

Hyundai Bayon. Η νέα πρόταση της Hyundai στα κροσσόβερ διαθέσιμη από 15790 Ευρώ

cars