CARSNEWS
AUTONEWS

Mansory Cabrera. Προκαλεί ακραίες αντιδράσεις!

Η λέξη “διακριτικότητα” σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της Mansory. Ο βελτιωτικός οίκος εξειδικεύεται σε δημιουργίες που προκαλούν τις αισθήσεις και ενώ κάποιοι μπορεί να θεωρούν πως ούτε το “γούστο” ανήκει στις γνωστές λέξεις της Mansory, κάποιοι άλλοι τις λατρεύουν. Αλλιώς, δεν θα υπήρχε ακόμα για να παρουσιάζει αυτοκίνητα όπως η Cabrera!

Το όνομα προέρχεται από μία ράτσα ταύρων και η Cabrera βασίζεται στην ήδη ακραία, Lamborghini Aventador SVJ. Η Mansory όμως μάλλον γνωρίζει ότι τουλάχιστον 3 άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο δεν είναι ικανοποιημένοι από το την εμφάνιση του ιταλικού supercar κι έτσι αποφάσισε να λανσάρει την δική της έκδοση. Μία έκδοση που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα, νέα μαρσπιέ, φαρδύτερα κατά 40 χιλιοστά φτερά, σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω που ντύνονται με ελαστικά Pirelli P Zero σε διάσταση 255/30 και 355/25 αντίστοιχα, διαφορετικό κάλυμμα κινητήρα, μία γιγαντιαία αεροτομή και έναν εξίσου μεγάλο, διπλό διαχύτη.

Με λίγα λόγια, ο βελτιωτικός οίκος δεν άφησε σχεδόν τίποτα ανέγγιχτο και το ίδιο ισχύει και στο εσωτερικό, όπου ξεχωρίζει η Alcantara που χρησιμοποιείται σχεδόν παντού, τα “forged carbon” διακοσμητικά και οι λεπτομέρειες σε έντονο πράσινο χρώμα που δημιουργούν αντιθέσεις.  Η Mansory δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ούτε όσον αφορά στα μηχανικά, αφού ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 λίτρων αποδίδει πλέον 799 ίππους και 780 Nm ροπής ενώ η νέα εξάτμιση με τις 4 απολήξεις “δένει” την οπτική… αναβάθμιση της κορυφαίας Aventador, με την μηχανική και την ακουστική. Ευτυχώς ή δυστυχώς, μόλις 3 Cabrera θα κυκλοφορήσουν και ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε την τιμή τους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai IONIQ 5 N

cars

Στις 11 Νοεμβρίου το ηλεκτρικό BMW iNext.

cars

Genesis GV80. Ο νέος “παίκτης” στην κατηγορία των SUV πολυτελείας!

cars

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρα δεύτερος και ανεβαίνει

cars

VW Golf. Διαθέσιμο και με νέες εκδόσεις 

cars

Volvo: Ετοιμάζει νέο, ηλεκτρικό μικρό SUV!

cars

Porsche 911 Carrera 4 & 911 Carrera 4 Cabriolet. Sports-car παντός καιρού!

cars

Skoda. Mε Fabia Rally2 evo στη WRC3 o Όλιβερ Σόλμπεργκ

cars

Lexus: Το πρώτο της PHEV το 2021, νέο ηλεκτρικό το 2022.

cars