CARSNEWS
NEW MODELS

Maserati MC20: Διαρροή λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Μία ημέρα πριν από την επίσημη παρουσίαση του νέου της μοντέλου, η Maserati είδε εικόνες του να παρουσιάζονται στα social media και σε sites, μετά από μία διαρροή που ξεκίνησε από το γαλλικό κανάλι Automotivpress. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν το χάρηκαν ιδιαίτερα οι Ιταλοί, αυτό όμως δεν εμποδίσει σε τίποτα να χαρούμε εμείς τις γραμμές και τις αναλογίες της νέας MC20.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες μπορούμε πλέον να μιλάμε για ένα μοντέλο με έντονη την εταιρική κουλτούρα, το οποίο όμως τολμάει να φέρει και σοβαρούς νεωτερισμούς. Κοιτώντας το από το πλάι ή από επάνω -και χωρίς να δούμε λογότυπα- εάν μας έλεγαν ότι πρόκειται για κάποια καινούρια Lotus, θα το πιστεύαμε… Βέβαια η εικόνα ξεκαθαρίζει λίγο στη μάσκα, ενώ πίσω πλέον, χάρη στα φωτιστικά σώματα, γίνεται εμφανής η καταγωγή του.

Προς στιγμή περιμένουμε τις επίσημες πληροφορίες, αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, τις επιδόσεις, τα συστήματα που φέρει κ.ο.κ. Από αυτά που γνωρίζουμε ήδη είναι πως κάτω από το, επιμελώς σχεδιασμένο με ανοίγματα τρίαινας, πίσω παρμπρίζ, κρύβεται ένας τρίλιτρος twin-turbo V6, που αποδίδει 639 PS στις 7.500 rpm και 730 Nm ροπής, μεταξύ 3.000 και 5.500 rpm.

Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, οκτώ σχέσεων, της Getrag. Αυτά, προς στιγμή. Ανανεώνουμε το ραντεβού σε λίγες ώρες, όπου μετά την επίσημη παρουσίαση θα επανέλθουμε με περισσότερες εικόνες και πληροφορίες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Porsche παρουσιάζει τα καλύτερα αγωνιστικά της χρώματα (video)

cars

Gran Turismo 7: Τα πρώτα πλάνα από το PlayStation 5! (βίντεο)

cars

Service Peugeot με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής

cars

Με την… ταυτότητα στο στόμα στην πίστα του Ιντερλάγκος (video)

cars

«Ο Verstappen υστερεί σε τεχνικό επίπεδο»

cars

Για τα μάτια σας μόνο: Δέκα καυτά αυτοκίνητα πόλης από το μέλλον

cars

Η Tesla θα καταργήσει τις πρέσες και θα χρησιμοποιεί χυτά εξαρτήματα αλουμινίου

cars

O Fernando Alonso οδηγεί το νέο Toyota Hilux (video)

cars

Με 1.400άρη κινητήρα το νέο Leon Cupra

cars