CARSNEWS
AUTONEWS

Mazda RX-Vision GT3. Αποκλειστικά για το Gran Turismo!

Η Mazda έχει μάθει να “παίζει” μαζί μας. Ξέρει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου απολαμβάνει τα σχέδια της όπως ξέρει ότι δεν είναι καθόλου μικρή η μερίδα του κόσμου που παρακαλάει για ένα sports car από τα χεράκια της. Επειδή όμως δεν πρόκειται να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία σύντομα, η Mazda απαιτεί την προσοχή μας λανσάροντας το RX-Vision GT3 – ένα αγωνιστικό αποκλειστικά για τον ψηφιακό κόσμο του Gran Turismo Sport στο Playstation 4.

Όπως είναι εμφανές, το RX-Vision GT3 βασίζεται στο RX-Vision concept που παρουσιάστηκε πριν από 4 χρόνια στην έκθεση του Τόκιο. Εννοείται όμως ότι για να περάσει στις πίστες του Gran Turismo Sport, εξοπλίστηκε με ένα πλήρως, αγωνιστικό bodykit που ευτυχώς, δεν “χαλάει” τις γραμμές του πρωτότυπου. Απλά το μεγάλο εμπρός splitter με την γιγαντιαία αεροτομή και τον διαχύτη στο πίσω μέρος και τα τονισμένα μαρσπιέ που “δένουν” οπτικά το σύνολο, είναι υπεύθυνα για την παραγωγή της downforce που πρέπει να διαθέτει ένα αγωνιστικό.

Κατά τα άλλα, η Mazda δεν αποκάλυψε πολλά για το ψηφιακό concept της. Υπάρχει μία αναφορά στον ολοκαίνουριο SkyActiv-R κινητήρα αλλά δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποια εκδοχή του περιστροφικού που εξελίσσει η ιαπωνική εταιρία για χρήση σε εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα. Αναφέρεται επίσης ότι η κατανομή του βάρους είναι 48:52 παρά το γεγονός ότι ο κινητήρας είναι τοποθετημένος εμπρός.

Related Articles

Jeep Grand Cherokee 4xe – Το πιο «πράσινο» 4×4 αυτοκίνητο στις Η.Π.Α

cars

Νέο Ford Puma. Διαθέσιμο και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων

cars

Με 700 χιλιόμετρα αυτονομία η Mercedes-Benz EQS.

cars

Η Rolls-Royce προσφέρει μία ειδική Phantom για καλό σκοπό!

cars

ID.3 & ID.4. Εμπλουτίζουν τη γκάμα τους με νέες εκδόσεις

cars

Audi Q8 TFSI e Quattro. H plug-in υβριδική έκδοση

cars

McLaren 765LT. Όταν το ήδη ταχύ, γίνεται ταχύτερο!

cars

Κέρμα κόλλησε στο λαιμό 14χρονου με τρόπο που άφησε άναυδους τους γιατρούς

Bury

Το νέα Ford Mustang είναι ένα αληθινό «performance icon» μοντέλο

cars