CARSNEWS
AUTONEWS

Mercedes-AMG W11. Ο πρωταθλητής επιστρέφει με τον ίδιο στόχο!

Η Mercedes-AMG Petronas Formula One Team κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στην κορυφή (το 2014) αλλά να διατηρηθεί εκεί για 4 επιπλέον, συναπτά έτη. Η γερμανική εταιρία θα ήθελε φυσικά να συνεχίσει αυτό το σερί και στοχεύει να το κάνει με την W11 που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο κοινό.

Το μονοθέσιο που βλέπουμε εδώ, στις επίσημες φωτογραφίες δεν έχει κάποια δραστική αλλαγή στα χρώματα αν εξαιρέσει κανείς την προσθήκη της INEOS ως μία εκ των βασικών χορηγών. Το ασημί της Mercedes-AMG συνδυάζεται με το μαύρο χαμηλά στο μονοθέσιο ενώ το τιρκουάζ της Petronas συμπληρώνει την τριάδα των βασικών χρωμάτων που αν κρίνουμε από τα προηγούμενα χρόνια, θα βλέπουμε πάρα πολύ συχνά στους δέκτες μας. Ενδεικτικό της διάθεσης και της νοοτροπίας της ομάδας, είναι ότι όταν ρωτήθηκε ο Lewis Hamilton για το αν βλέπει  ως απειλή για το φετινό πρωτάθλημα τον Charles Leclerc της Ferrari ή τον Max Verstappen της Red Bull, αυτός απάντησε ότι η μεγαλύτερη απειλή είναι ο teammate του, Valtteri Bottas.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα που έθεσε το standard στην υβριδική εποχή της Formula 1, πραγματοποίησε και το πρώτο επίσημο shakedown στην πίστα του Silverstone, με τους δύο πιλότους να μοιράζονται μεταξύ τους τα 100 χιλιόμετρα που επιτρέπουν οι κανονισμοί.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε το Skoda Fabia 1.0 TSI 110PS DSG Style: Ποιοτικό, ευρύχωρο, άνετο και… διψασμένο

cars

Το Hyundai Elantra δέχεται την “N Line” περιποίηση!

cars

Mercedes EQA. H εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης είναι εδώ

cars

Ανοδικές οι πωλήσεις των sex shops – Τι επιλέγουν περισσότερο τα ζευγάρια στο κρεβάτι τους

Bury

Kawasaki Ninja 1000SX. Διαθέσιμο

cars

Ανήλικη έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying από συμμαθήτριά της – «Την προλάβαμε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία»

Bury

Η Citroen διακόπτει άμεσα το πρόγραμμα της στο WRC!

cars

Στην Ελλάδα το Renault Austral

cars

Jeep Gladiator. Ικανό και με τη βούλα

cars