CARSNEWS
AUTONEWS

Mercedes-Benz Concept EQT. Μία νέα, οικογενειακή πρόταση!

Η Mercedes-Benz συνεχίζει ακάθεκτη την στρατηγική επέκτασης της γκάμας των ηλεκτρικών μοντέλων της και το επόμενο που έχει πάρει την θέση του στη σειρά θα είναι το Concept EQT. Αυτή τη φορά, δεν μιλάμε για ένα μοντέλο παραγωγής καθώς το EQT θα παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου σε μορφή πρωτότυπου αλλά μην αφήσει την Mercedes να σε ξεγελάσει καθώς το concept που θα δούμε σε μερικές ημέρες θα είναι πολύ κοντά στην ηλεκτρική T-Class που θα λανσαριστεί στην αγορά.

Η γερμανική μάρκα αποκαλύπτει το Concept EQT πριν από την standard T-Class εφαρμόζοντας στην πράξη την “Electric First” στρατηγική της αλλά δεν μοιράζεται μαζί μας περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο μοντέλο της. Η φωτογραφία δεν δείχνει κάτι πέραν της μάσκας του πρωτότυπου και εκεί βλέπουμε μία γνώριμη εικόνα με “μεγάλες” καμπύλες και τα λεπτά φωτιστικά σώματα στις άκρες μίας γρίλιας που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος. Μία εικόνα που έχουμε ξανασυναντήσει με κάποιες παραλλαγές και στα υπόλοιπα μοντέλα της EQ οικογένειας που περιλαμβάνει πλέον την EQA, την EQB, την EQC και την EQS.

Η Mercedes χαρακτηρίζει την EQT ως “πρωτοπόρο μίας νέας κατηγορίας για οικογένειες και περιπετειώδεις ανθρώπους” και θα δούμε τι ακριβώς εννοεί με αυτό στις 10 Μαΐου με την βοήθεια του φημισμένου skateboarder, Tony Hawk.

The post Mercedes-Benz Concept EQT. Μία νέα, οικογενειακή πρόταση! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mercedes. Τί θα δούμε στη Γενεύη

cars

Ο Ηλίας Ψινάκης επιβεβαίωσε ότι το «Γηροκομείο» πάει στο Open και πέταξε τα βέλη του στην ΕΡΤ

cars

Ο κόσμος επέλεξε “Pulse” για το νέο SUV της Fiat.

cars

Νέο Hyundai i10. Εξελιγμένο

cars

Το Mitsubishi Eclipse Cross facelift είναι προ των πυλών.

cars

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών σε 21χρονο για βιασμό σε πάρτι στον Βόλο

cars

Με διακυμάνσεις το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών

cars

Ανάκληση Toyota RAV4 PHEV & Lexus NX 450h+

cars

Σούνακ σε Νετανιάχου: Η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή δεν είναι προς το συμφέρον κανενός

Bury