CARSNEWS
MARKET

Mercedes-Benz Service Pass: Λύση ξεγνοιασιάς για το service

Είναι γεγονός ότι ο σωστός προγραμματισμός και η προνοητικότητα πολλές φορές λειτουργούν προς όφελός μας. Γιατί η σωστή διευθέτηση των υποχρεώσεών μας συνήθως μεταφράζεται σε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και σωστό έλεγχο των εξόδων μας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το service του αυτοκινήτου μας.

Τώρα η Mercedes-Benz με το Service Pass προσφέρει στους πελάτες της μία κάρτα-διαβατήριο που τον φέρνει κοντά στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο και κάνει το τακτικό service τόσο εύκολη υπόθεση όσο ένα απλό τηλεφώνημα ή… ένα click για την κράτηση του ραντεβού του. Πόσο σημαντικό μπορεί να είναι, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες να μπορεί κανείς να φροντίζει το αύριο από σήμερα! 

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι η ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες καινούργιων οχημάτων ή παλαιότερων έως 6 ετών. Είναι επίσης μία συμφέρουσα απόφαση κατά την αγορά ενός νέου οχήματος Mercedes-Benz. Εξασφαλίζει με μία μόνο συναλλαγή –ή σε βολικές μηνιαίες δόσεις- έως και 4 από τα επόμενα ετήσια τακτικά service, την εναλλαγή service A και service B, με τις τιμές που ισχύουν σήμερα.

Οι κάτοχοι Mercedes-Benz που επιλέγουν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη φροντίδα και τα οφέλη του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο Service Pass, το ευέλικτο Service Care ή το πλήρες Complete Care. Με την επιλογή του κατάλληλου συμβολαίου συντήρησης Service Pass, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο και είναι ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Προσφορά για Mercedes-Benz Service Pass μπορεί να ζητήσει κανείς online.

Το Mercedes-Benz Service Pass περιλαμβάνει όλες τις εργασίες τακτικής συντήρησης από τους Εξειδικευμένους τεχνικούς του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου και χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου ο πελάτης θα έχει στη διάθεσή του και την υπηρεσία mobilo, την 24ωρη υπηρεσία κινητικότητας σε περίπτωση που το αυτοκίνητό του πάθει βλάβη και 24ωρη οδική βοήθεια ανά πάσα στιγμή, με πανελλαδική κάλυψη από οποιοδήποτε συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz.

Mercedes_04

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι πλήρως μεταβιβάσιμο. Σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης μπορεί να μεταβιβάσει το συμβόλαιο στο νέο κάτοχο. Δεν χάνει τα χρήματά του κι αυξάνει η αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Έξτρα όφελος για ιδιοκτήτες C-Class και CLK που θα κλείσουν το Service Pass τους έως το τέλος Δεκεμβρίου

Ειδικότερα αυτήν την περίοδο και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες C-Class ή CLK έχουν μία μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν από την εκπτωτική προσφορά που τρέχει για τα συγκεκριμένα μοντέλα και να εξασφαλίσουν τα 4 επόμενα service του οχήματός τους με συνολική έκπτωση 500€.

Mercedes_03

Οι ιδιοκτήτες C-Class ή CLK που ενδιαφέρονται για την εκπτωτική προσφορά μπορούν να έρθουν άμεσα σε επαφή με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής τους και να μάθουν πώς μπορούν να κλείσουν το δικό τους Mercedes-Benz Service Pass.

Με μία επίσκεψη στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν. Δίνεται όμως και η δυνατότητα της σύναψης του συμβολαίου Service Pass εξ’ αποστάσεως, από την άνεση του σπιτιού, με την καθοδήγηση του Συμβούλου Service Mercedes-Benz.

Στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να μας απασχολούν από το service του αυτοκινήτου μας. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να αφήνουμε τη φροντίδα στα κατάλληλα χέρια και να παίρνουμε το χρόνο με το μέρος μας. Άλλωστε η φροντίδα πάντα επιστρέφει σε εμάς.

Mercedes_05

Related Articles

Πώς επηρεάζουν τα επαγγελματικά οχήματα τα αυστηρότερα όρια για τις εκπομπές ρύπων

cars

Με πλούσιο εξοπλισμό έρχονται τα Peugeot 208 και 2008 Signature

cars

Αποκαλυπτήρια στη Σαγκάη για το Infiniti Qs Inspiration

cars

Ανακαλούνται 124 Mercedes Vito

cars

Το Kia Telluride είναι το SUV της χρονιάς 2020 πέραν του Ατλαντικού

cars

Οδηγούμε το Audi A1 1.0 TFSI S-line S tronic 116 ίππων

cars

Το μοντέρνο θαύμα που μοιάζει να έχει βγει από τα 50s

cars

Roadtrip στο εξωτερικό; Βασικά tips για να είσαι ασφαλισμένος στο εξωτερικό

cars

Τα 100 supercars του Gumball 3000 στο Balocco

cars