CARSNEWS
NEW MODELS

Mercedes-Benz T-Class: H νέα κλάση στα επιβατικά van

Ένα αστικών διαστάσεων επιβατικό van θα προσθέσει στην γκάμα της η Mercedes-Benz επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τον όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών της Renault.

Το T-Class, όπως θα ονομάζεται, απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν μια αξιόπιστη μεταφορική λύση, η οποία μάλιστα θα διαθέτει τον απαραίτητο εκδρομικό χαρακτήρα.

Με τη νέα Mercedes-Benz T-Class, θα προσφέρουμε ένα όχημα που θα δώσει την ευκαιρία σε οικογένειες αλλά και σε λάτρεις της περιπέτειας να μπουν στον κόσμο της Mercedes-Benz. Οι πελάτες αυτοί αναζητούν ελκυστικά και πρακτικά οχήματα – και η νέα T-Class θα ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις», δηλώνει ο Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans.

«Με τη νέα σχεδίαση της T-Class καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μίγμα ομορφιάς και χρηστικότητας» δηλώνει ο Gorden Wagener, Chief Design Officer Daimler Group. «Με τη μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία Sensual Purity, η T-Class θα είναι ένα ελκυστικό μοντέλο για κάθε οικογένεια το οποίο ταυτόχρονα θα εμπνέει με τη σχεδίαση, τις αναλογίες και την αίσθηση πολυτέλειας που θα αποπνέει.»

Μέλος της οικογένειας MercedesBenz. Ξεκάθαρα.

Η T-Class είναι ένα απόλυτα νέο όχημα, το οποίο με την πρώτη ματιά θα είναι ξεκάθαρα διακριτό ότι αποτελεί μέλος της οικογένειας Mercedes-Benz αφού θα εμφανίζει αναμφισβήτητα τα τυπικά χαρακτηριστικά της μάρκας. Ειδικά, όσον αφορά το σχεδιασμό, την αξία, την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, η νέα T-Class θα φέρει το DNA της Mercedes-Benz.

Νέα “class”, νέα ιδέα

Η νέα κατηγορία που διαμορφώνεται θα αφορά τόσο στους ιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα με χώρους για όλα τους τα όνειρα όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού. Η νέα Mercedes-Benz T-Class, έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών, των ανθρώπων που λατρεύουν τις αποδράσεις και των επιχειρήσεων που ειδικεύονται στη μεταφορά επιβατών υψηλών απαιτήσεων, σε μια ελκυστική σχέση τιμής – ποιότητας. Το γράμμα T θα αντιπροσωπεύει την ευρυχωρία και θα αποτελεί το σήμα κατατεθέν για τα compact επιβατικά vans με το αστέρι στο καπώ.

Η νέα Mercedes-Benz T-Class θα προσφέρει άφθονους χώρους και θα ταιριάζει σε πολλαπλές χρήσεις, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα άνεσης. Οι πλήρως ανοιγόμενες, συρόμενες πλαϊνές πόρτες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του οχήματος για παράδειγμα, θα προσφέρουν εύκολη και άνετη επιβίβαση στο εσωτερικό. Εκτός όμως από τα συμβατικά συστήματα κίνησης θα διατίθεται και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Η άφιξη της T-Class στη ευρωπαϊκή αγορά τοποθετείται χρονικά το δεύτεροεξάμηνο του 2022.

Διαβάστε ακόμα:

Η BMW Σειρά 1 απέναντι στην Mercedes-Benz A-Class και τον premium ανταγωνισμό

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εντός στόχου παραγωγής η Mercedes-Benz EQC

cars

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φινάλε στο Βέλγιο, Κροατία αντί Γερμανίας θέλει ο Todt!

cars

Η μάχη των ηλεκτρικών: Το Peugeot e-208 απέναντι στο MINI Electric

cars

Το XXL Range Rover της Klassen εκτός από τεράστιο είναι και θωρακισμένο

cars

Αυτό το Land Rover Defender 90 έχει την καρδιά μιας Corvette C6

cars

Η τεχνολογία OLED στα νέα φωτιστικά σώματα της Audi

cars

Τουρμπισμένο Suzuki Jimny με 200 ίππους; Γιατί όχι (Video)

cars

Ένα ντοκιμαντέρ για το αυτοκίνητο του Batman από τη Warner Bros

cars

Πως μπορείς να κινηματογραφήσεις μια Bugatti Chiron στα 400 χλμ./ώρα; (βίντεο)

cars