CARSNEWS
AUTONEWS

Mercedes E Class Coupe & Cabrio. Ανανεωμένες

Όταν έρχεται η στιγμή για ανανέωση μοντέλων από τη Mercedes και ειδικά όταν τα μοντέλα αυτά είναι οι E Class Coupe και Cabrio αντιλαμβάνεστε πως το, αυτοκινητικό σκέλος, του ενδιαφέροντος είναι πολύ μεγάλο.

Και τονίζουμε το αυτοκινητικό, διότι προφανώς στη χώρα μας δυστυχώς δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να τις αποκτήσουν, είναι ωστόσο αρκετοί όσοι θέλουν να δούνε και να απολαύσουν τις νέες δημιουργίες από τη Στουτγάρδη.

Ξεκινώντας από το σχεδιαστικό σκέλος  τα δύο ανανεωμένα μοντέλα της Mercedes διαθέτουν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, LED φωτιστικά σώματα, καινούρια γρίλια, ενώ όπως είναι φυσικό η γρήγορη E53 έχει μία ακόμη πιο σπορ και δυναμική εικόνα. Και βεβαίως όπως συνηθίζεται σε κάθε ανανέωση μοντέλου, υπάρχουν διαθέσιμα νέα χρώματα.

Σε ότι αφορά στις αλλαγές στο εσωτερικό των δύο αυτοκινήτων εδώ υπάρχει μία νέα οθόνη 12,3″ για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθώς και καινούριος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″. Νέο είναι και το touchpad στη κεντρική κονσόλα, ενώ  νέοι είναι και οι χρωματικοί συνδυασμοί.

Περνώντας στον τομέα των μηχανικών μερών θα ξεκινήσουμε με την γρήγορη Ε53 η οποία εξοπλίζεται με έναν τρίλιτρο κινητήρα βενζίνης με 435 ίππους και 520 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με εννιάρια αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Από εκεί και πέρα οι «γήινες» εκδόσεις των μοντέλων είναι η  220d με τον δίλιτρο κινητήρα των 194 ίππων με 400 Nm ροπής, η E400d με  το τρίλιτρο μηχανικό σύνολο των 340 ίππων με 700 Nm ροπής.

Η E200 εξοπλίζεται με τον δίλιτρο βενζίνης των 197 ίππων με 320 Nm ροπής, η E300 επίσης με δίλιτρο απόδοσης 258 ίππων με 370 Nm ροπής, ενώ η E450 με τρίλιτρο βενζίνης απόδοσης 367 ίππων με 500 Nm ροπής.

Η εμπορική πορεία των ανανεωμένων μοντέλων θα ξεκινήσει το προσεχές Φθινόπωρο με τιμές οι οποίες ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Alpina D3 S. Η δύναμη του diesel σε sedan ή station wagon!

cars

Daytona F5. Το ψηλόροδο ηλεκτρικό scooter της αγοράς

cars

Ξεκίνησε η παραγωγή του Polestar 2!

cars

Formula 1: Έγκαυμα από το κάθισμά του υπέστη ο Αλόνσο στο γκραν πρι του Κατάρ

cars

Nissan: Το νέο “Z” θα επιστρέψει στις ρίζες του!

cars

«Πολλαπλά θύματα» από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη – Ψάχνουν επτά ανθρώπους στον ποταμό

cars

Η Bugatti πέρασε στην ιστορία με ταχύτητα-ρεκόρ 490,37 km/h!

cars

Θριάμβευσε και πάλι η Toyota στο Rally Dakar!

cars

Gemballa Marsien. Φόρος τιμής 750 ίππων στην Porsche 959.

cars