CARSNEWS
AUTONEWS

Mercedes-Maybach GLS: Το νέο πρόσωπο της απόλυτης πολυτέλειας.

Αν λέγαμε ότι δεν το περιμέναμε, θα λέγαμε ψέματα. Σε μία αγορά που τα SUVs είναι βασιλιάδες και εταιρίες όπως η Bentley, η Rolls-Royce, η Aston Martin και στο προσεχές μέλλον, η Ferrari λανσάρουν τις δικές τους προτάσεις, δεν θα μπορούσε να απέχει συνειδητά η Mercedes-Maybach. Το γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, για να μην πω από τον Μάρτιο, οπότε και παρουσιάστηκε το Maybach Vision SUV πρωτότυπο. Τώρα όμως, το πλάνο της Maybach γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα καθώς η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να αποκαλύψει “το νέο πρόσωπο της απόλυτης πολυτέλειας”.

The new face of ultimate luxury Guangzhou Auto Show November 21, 2019

Geplaatst door Mercedes-Benz op Woensdag 20 november 2019

Το SUV υπερ-πολυτελείας θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου στην Guangzhou της Κίνας αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την σημασία της συγκεκριμένης αγοράς για τους κατασκευαστές. Η Mercedes θα μπορούσε να επιλέξει την έκθεση του Los Angeles που διεξάγεται περίπου ταυτόχρονα με την Auto Guangzhou αλλά προφανώς η Κίνα έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος για την γερμανική εταιρία. Στα του αυτοκινήτου τώρα, το teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά το όνομα της Maybach δημιουργεί πολλές προσδοκίες. Μένει να δούμε αύριο πώς είναι αυτό το νέο πρόσωπο της πολυτέλειας.

Related Articles

Δάνειο ύψους €6,3 δις εξασφάλισε η Fiat Chrysler Automobiles.

cars

Κατρούγκαλος εναντίον Πολάκη μετά τις κατηγορίες για τη θέση στον ΟΗΕ: Τοξικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει

Bury

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για το Bloodhound. 501 mph ή 806 km/h!

cars

Alfa Romeo Giulia και Stelvio. Στη χώρα μας οι ανανεωμένες εκδόσεις

cars

Νέα Porsche Panamera. Ταχύτερη και το αποδεικνύει με ρεκόρ!

cars

Ναι, η Alpine ετοιμάζει νέα μοντέλα και ναι, θα είναι ελαφριά και σπορ!

cars

Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Ευρωομόλογο αποκλειστικά και μόνο για την αμυντική της θωράκιση

cars

Νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid. Παραπάνω από ευρύχωρο

cars

Toyota bZ4X. Έτοιμο για την παραγωγή!

cars