CARSNEWS
AUTONEWS

Mini Countryman by X-raid. Γεύση από Dakar…

Η X-raid είναι μία εταιρία που στους φίλους του Dakar και των cross-country ράλι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι 5 νίκες που έχει καταφέρει στον πιο δύσκολο αγώνα το κόσμου είναι αρκετές για να καταλάβεις ότι μιλάμε για μία ομάδα που παίρνει στα σοβαρά τους αγώνες και χρησιμοποιεί τα αναρίθμητα μαθήματα που τις προσφέρουν αυτές οι διοργανώσεις για την εξέλιξη πακέτων όπως αυτό που βλέπουμε στο Mini Countryman.

Ένα off-road πακέτο που απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν κάτι περισσότερο από το Countryman τους, προσφέροντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος, νέες ζάντες ελαφρού κράματος και ελαστικά καθώς και μερικές ακόμα στοχευμένες βελτιώσεις. Στην καρδιά του πακέτου είναι το lift-kit που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 2 εκατοστά. Άλλα δύο εκατοστά έρχονται από τους μεγαλύτερους τροχούς και τα νέα ελαστικά με τον off-road προσανατολισμό ενώ η X-raid φρόντισε για την προστασία των ζαντών με ένα “rim ring” ώστε να μην είναι απαραίτητη η αντικατάσταση ολόκληρης της ζάντας σε περίπτωση ζημιάς και επιπλέον, “κρύβει” το ύψος των ελαστικών.

Τέλος, η X-raid προσφέρει επιπλέον LED φωτιστικά σώματα και μια ελαφριά, αλουμινένια μπαγκαζιέρα μαζί με ένα ολοκληρωμένο αισθητικό πακέτο με πορτοκαλί λεπτομέρειες που κάνουν το Countryman να ξεχωρίζει από το πλήθος. Το μόνο κακό είναι ότι η γερμανική εταιρία δεν ανακοίνωσε τις τιμές των μετατροπών της, οπότε αν ενδιαφέρεσαι, θα πρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί της. Αναφέρει όμως ότι είναι διαθέσιμες είτε ως πακέτο, είτε ως μεμονωμένα στοιχεία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένα νέο, μικρό crossover ετοιμάζει η Kia για την Ινδία.

cars

Νέο Mazda BT-50. Σε νέες βάσεις αλλά με το DNA της Mazda!

cars

Νέο Hyundai Sante Fe. Εντελώς διαφορετικό

cars

Νέο Audi A3. Premium και σπορ συνδυάζονται αρμονικά…

cars

Σοβαρό τροχαίο στον Πειραιά, 22χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

cars

Το νέο Ford Bronco παίζει στη λάσπη και εντυπωσιάζει!

cars

Ράλλυ Ακρόπολις – 7-10 Σεπτεμβρίου 2023 η ημερομηνία του αγώνα

cars

Nέα Skoda Octavia. Διαθέσιμη από 19900 Ευρώ

cars

Peugeot Landtrek. Και η Peugeot εισέρχεται στη κατηγορία των Pick Up

cars