CARSNEWS
AUTONEWS

Morgan Plus 8 GTR. Σαν αγωνιστικό παλαιάς κοπής.

Η Morgan έχει την απάντηση στο ερώτημα “τι να κάνεις με κάποια πλαίσια που προορίζονταν για ένα εξωτερικό project το οποίο κατέρρευσε” και η απάντηση είναι το εντυπωσιακό Plus 8 GTR που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον θυμίζοντας σε όλους μας αλλά ειδικότερα, στους 9 τυχερούς που θα το κάνουν δικό τους, πώς είναι ένα αγωνιστικό παλαιάς κοπής.

Τα πλαίσια που θα χρησιμοποιηθούν για το Plus 8 GTR κατασκευάστηκαν από την Morgan πριν το 2018 αλλά είναι κυριολεκτικά ολοκαίνουρια καθώς, όπως είπαμε, το project για το οποίο προορίζονταν δεν προχώρησε ποτέ. Η ισχύς προέρχεται από τον N62 V8 βενζινοκινητήρα 4,8 λίτρων της BMW αλλά η αγγλική φίρμα αφήνει να εννοηθεί ότι η απόδοση του θα αυξηθεί πέραν των σχεδόν 370 ίππων που προσέφερε το γερμανικό σύνολο στην αρχική του μορφή ενώ ανάλογα αναβαθμισμένα θα είναι και τα υπόλοιπα μηχανικά της ειδικής έκδοσης αφού έχει σχεδιαστεί για πολύ πιο… ειδική χρήση.

Όσον αφορά στο παρουσιαστικό του Plus 8 GTR, νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω κάτι. Τα σκίτσα που δόθηκαν στην δημοσιότητα φανερώνουν τον αγριεμένο χαρακτήρα της νέας ειδικής έκδοσης. Φυσικά, κάθε GTR θα είναι χειροποίητο, με τους τεχνίτες της Morgan να χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους ενώ η εταιρία θα δώσει την δυνατότητα στους πελάτες να εξατομικεύσουν το δικό τους Plus 8 GTR σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιασμού.

The post Morgan Plus 8 GTR. Σαν αγωνιστικό παλαιάς κοπής. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

REGIS. Ηλεκτρικά για αστική επαγγελματική χρήση

cars

ID.4. Με έμφαση και στη σχεδίαση

cars

Θύμα άγριου bullying 14χρονη μαθήτρια στην Πάτρα – Αντί να βρει το δίκιο της, πήρε αποβολή

cars

Ζήτησε κανείς χώρους; Τα VW Golf Variant και Alltrack είναι εδώ!

cars

Skoda Kodiaq. Σημαντικά ανανεωμένο

cars

Lotus Evija. Πώς ακούγεται ένα ηλεκτρικό hypercar;

cars

Volkswagen ID.7 Tourer: Πρεμιέρα για το ευρύχωρο ηλεκτρικό estate

cars

Alfa Romeo. Λατρεύει το κόκκινο χρώμα

cars

Το νέο Opel Astra έρχεται με “φρέσκο” design και υβριδική, OPC έκδοση!

cars