CARSNEWS
MOTONEWS

MotoGP: Αυτή είναι η νέα μοτοσυκλέτα της Ducati

MotoGP: Αυτή είναι η νέα μοτοσυκλέτα της Ducati
  • Διαβάστηκε από 1.468 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/1/2023

Η επίσημη ομάδα της Ducati παρουσίασε τους αναβάτες της για τη σεζόν του MotoGP το 2023, όπως φυσικά και την μοτοσυκλέτα που θα οδηγήσουν οι Francesco Bagnaia και Enea Bastianini!

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Επίσημη αποκάλυψη

Μετά από μια αξέχαστη χρονιά, που κορυφώθηκε με την κατάκτηση όλων των τίτλων σε MotoGP και SBK, η Ducati παρουσίασε τις επίσημες ομάδες της για τη σεζόν 2023. Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο MotoGP και την Desmosedici GP, με την οποία η ομάδα και ο Francesco Bagnaia θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πήρε το «1» ο πρωταθλητής Bagnaia

Ο χρωματισμός των νέων μοτοσικλετών δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι, με το σκούρο κόκκινο χρώμα να είναι το βασικό. Από κει και πέρα ο Bagnaia θα τρέχει με τον αριθμό «1», προχωρώντας σε αλλαγή μετά την κατάκτηση του τίτλου πέρυσι, ενώ ο Bastianini με το «23».

Οι δηλώσεις του Bagnaia

Ο «βασιλιάς» της πρώτης κατηγορίας, Francesco Bagnaia, ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών στην εκδήλωση και στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω τη σεζόν. Δεν μπορούσα να αποφασίσω αν θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον αριθμό 63 ή αν θα αλλάξω στον αριθμό 1, και στο τέλος, αποφάσισα το δεύτερο. Το να το βλέπω επάνω στη μοτοσικλέτα είναι όμορφο και τώρα στόχος μου θα είναι να κάνω τα πάντα για να το κρατήσω εκεί. Δεν θα είναι εύκολο γιατί περιμένω ακόμη πιο σκληρό ανταγωνισμό από πέρυσι, με πολλούς αντιπάλους έτοιμους να παλέψουν για τον τίτλο. Ωστόσο, γνωρίζω ότι έχω την καλύτερη μοτοσικλέτα και ομάδα για να στοχεύσω ξανά ψηλά το 2023».

Οι δηλώσεις του Bastianini

Από τη μεριά του ο Enea Bastianini που προβιβάστηκε στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati μετά την καλή σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι με την Ducati, Gresini Racing ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα σεζόν. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να περιμένω πολύ για να μπορέσω να οδηγήσω την Desmosedici GP στην πίστα. Σε μερικές εβδομάδες, θα είμαστε στη Sepang για την πρώτη δοκιμή της χρονιάς. Θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά και σίγουρα θα υπάρξουν εύκολες και πιο δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι έτοιμος για όλα. Θα δώσω το 100% όπως πάντα».

Έτοιμη η Ducati για τo πρωτάθλημα του 2023

Επίσημη αποκάλυψη της νέας μοτοσυκλέτας

Πήρε το «1» ο πρωταθλητής Bagnaia

Πιστεύετε ότι η Ducati θα διατηρήσει τα σκήπτρα και τη νέα χρονιά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

Τραγικό δυστύχημα στα Λιμανάκια – Νεκρός 50χρονος μοτοσυκλετιστής

cars

Ζευγάρι που έκανε το γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα κακοποιήθηκε βάναυσα στην Ινδία

cars

Suzuki V-Strom 650: Νέα έκδοση «Explorer» με επιπλέον εξοπλισμό

cars

VIDEO: Θέλεις κότερα και ελικόπτερα; ένας κινητήρας μοτοσυκλέτας αρκεί

cars

UM Motorcycles: Στην Ελλάδα οι cruisers με κινητήρα 300 κ.εκ. Πόσο κοστίζουν

cars

R.I.P. Δύο αναβάτες έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό ατύχημα κατά τη διάρκεια αγώνα στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα Moto1000GP – VIDEO

cars

Νέα Σμύρνη: Καταδίωξη και σύλληψη 2 ανήλικων για κλεμμένη μοτοσυκλέτα και ναρκωτικά (vid)

cars

Deus Ex Machina Beastie Motorcycle, μια καστομιά που χαίρεσαι να τη βλέπεις

cars

BMW Motorrad Βαγιανέλης:G 310 R & G 310 GS καθώς και το C400 με μοναδι

cars