Την Παρασκευή 30 Μαΐου, το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου, το MotorOne διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, το εκπαιδευτικό Pop-up event που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες διελεύσεις.
Το MotorOne Electric Days διεξάγεται στην πλατεία Κοραή. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό (χωρίς είσοδο), από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ και συμπίπτει παραδοσιακά με τις Ημέρες Θάλασσας, όπου όλος ο Πειραιάς γιορτάζει με λαμπερά events.
Πρόκειται για ένα εορταστικό 3ήμερο στο οποίο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 20 νέα μοντέλα που μπαίνουν «στην πρίζα», ορισμένα εκ των οποίων εμφανίζονται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.
Δείτε παρακάτω όλα τα νέα μοντέλα που δίνουν το παρών στο MotorOne Electric Days
