CARSNEWS
NEW MODELS

MV Agusta – Στα σχέδια προσιτή γκάμα στα 350-500 κ.εκ.

  • img

Από το καλοκαίρι ήταν γνωστό ότι η MV Agusta, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων ευρωπαίων κατασκευαστών, προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας με ασιατική κατασκευάστρια, για την δημιουργία μιας νέας γκάμας μικρών κυβισμών, σε προσιτή τιμή. 

Η συνεργασίας κλείστηκε με την Loncin και αφορά στην κατασκευή μοντέλων με κινητήρες 350 και 500 κ.εκ. Τώρα, μετά από δηλώσεις του “αφεντικού” της MV Agusta, Timur Sardarov, στο Asphalt & Rubber, έχουμε κάποιες πρόσθετες πληροφορίες. 

Η πρώτη “φουρνιά” των μοντέλων αυτών, θα φέρει ένα δικύλινδρο κινητήρα 350 κ.εκ., χωρίς να ξεκαθαρίζεται η διάταξη του, αν και το πιθανότερο είναι πως οι κύλινδροι θα βρίσκονται σε σειρά.

O Sardarov ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι έτοιμο, αν και δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για το αν σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε από την ΜV Agusta, από την Loncin ή με συνεργασία των δύο εταιρειών.

Τα μοντέλα της MV Agusta που θα φέρουν τον κινητήρα αυτό, θα απευθύνονται σε νέους αναβάτες με τον χαρακτήρα  και την φιλοσοφία τους να ταιριάζει σε καθημερινή χρήση. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο Adventure τύπου μοντέλου, μεταξύ όλων των άλλων.

Σε ότι αφορά στην τιμή τους, ο Sardarov δήλωσε πως αυτή θα κυμαίνεται μεταξύ 6.000 και 7.000 ευρώ στις ευρωπαϊκές αγορές και φιλοδοξία του είναι η γκάμα αυτή, να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων, φθάνοντας συνολικά τις 25.000 μονάδες ετησίως.

Τα πρώτα μοντέλα της νέας αυτής σειράς, αναμένεται να παρουσιαστούν στην EICMA του 2020, ενώ αργότερα, θα ακολουθήσει και η γκάμα των 500 κ.εκ.

Related Articles

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Ε΄

cars

Κρίση COVID-19: Και στο τέλος κερδίζουν μόνο οι Γερμανοί!

cars

VW-Dieselgate: Ποιό είναι το ποσό της αποζημίωσης που θα πάρουν Γερμανοί καταναλωτές

cars

H Nissan αναθεωρεί τον παγκόσμιο σχεδιασμό της

cars

Glickenhaus 007 Le Mans: Με την άδεια να σκοτώνει

cars

Πωλούνται τα ιερά και όσια της Lancia για 7 εκατ. ευρώ!

cars

Τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της Mercedes

cars

Πάνοπλη η Goodyear στο Rally Dakar

cars

Hyperion XP-1: Με τη δύναμη του υδρογόνου και τελική πάνω από 350 km/h!

cars