CARSNEWS
AUTONEWS

MV Agusta Superveloce Alpine. Μία ονειρική συνεργασία.

Γνωρίζαμε ήδη ότι η MV Agusta και η Alpine δουλεύουν μαζί σε ένα project αλλά μέχρι εχθές το βράδυ δεν είχαμε εικόνα για την μορφή που θα πάρει το project. Τώρα έχουμε καθώς παρουσιάστηκε επίσημα η MV Agusta Superveloce Alpine που απευθύνεται σε οπαδούς και των δύο εταιριών και έρχεται για να κλέψει την καρδιά σου με την… εξωτικότητα της.

Το πρώτο που τραβά την προσοχή, είναι το εντυπωσιακό μπλε χρώμα που προέρχεται αναλλοίωτο από τον κατάλογο της A110 και δημιουργεί εξαιρετική αντίθεση με το γκρι της υπόλοιπης μοτοσυκλέτας και το μαύρο κάθισμα με επένδυση Alcantara. Όταν ξεπεράσεις το σοκ της πρώτης ματιάς, αρχίζεις να παρατηρείς λεπτομέρειες όπως οι μπλε ραφές στην θέση, οι γαλλικές και ιταλικές σημαίες στα πλαϊνά, τα σήματα της Alpine και οι άκρως ερωτεύσιμες ζάντες ελαφρού κράματος που κατασκευάζονται με CNC και έχουν μαύρο φινίρισμα.

Στην καρδιά της Superveloce Alpine βρίσκεται ένας τρικύλινδρος 798 κ.εκ. ο οποίος παράγει 147 ίππους και 88 Nm ροπής ενώ το standard “racing kit” που περιλαμβάνει αναπρογραμματισμένη ECO και εξάτμισης της Arrow αυξάνει την απόδοση στα 153 άλογα. Σε κάθε περίπτωση, η ειδική Superveloce εξοπλίζεται με ένα 6-τάχυτο κιβώτιο, αλουμινένιο swing-arm, φρένα της Brembo και Pirelli Diablo Rosso Corsa II ελαστικά. Από το πακέτο δεν θα μπορούσαν να λείπουν διάφορα εξαρτήματα από carbon ή τιτάνιο που συμβάλλουν στην προαναφερθείσα εξωτικότητα και μειώνουν το βάρος σε καίριους τομείς. Όπως ανακοίνωσε η ιταλική φίρμα, η παραγωγή της Superveloce Alpine θα περιοριστεί στα 110 κομμάτια και η τιμή του καθενός ξεκινά από τα €36.300.

The post MV Agusta Superveloce Alpine. Μία ονειρική συνεργασία. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ντακάρ. Συνεχίζει να συγκινεί ο μύθος

cars

Τότε με το Bulli στα Μάταλα, τώρα με το ID.Buzz στην Ελούντα: Οδηγούμε το δίχρωμα ηλεκτρικό van της VW

cars

Η Bentley γιορτάζει το ρεκόρ στο Pikes Peak με μία ειδική Continental GT!

cars

Η Peugeot προσφέρει την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT στους πελάτες της

cars

Η Gemballa θέλει να λανσάρει ένα υπερσύχρονο super-sportcar.

cars

Αιφνιδιαστική παραίτηση του υπουργού Άμυνας της Λιθουανίας, Αρβίντας Ανουσάουσκας

cars

Audi. Στέφθηκε πρωταθλήτρια στο DTM

cars

Τιμήθηκαν οι πεσόντες των Οχυρών Ρούπελ με αφορμή την 83η επέτειο από τη γερμανική εισβολή

Bury

Το Genesis G80 εντυπωσιάζει στο ντεμπούτο του!

cars