CARSNEWS
NEW MODELS

Nέο Subaru ΒRZ: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες!

Λίγο πριν την πλήρη αποκάλυψή του στο κοινό, διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες από το εντελώς νέο Subaru BRZ. Ένα αυτοκίνητο που από την πρώτη γενιά του είχε δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, ενώ η αντικατάστασή του είχε αποτελέσει ένα από τα αγαπημένα σίριαλ των φίλων της σπορ οδήγησης τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες, μάλλον επίσημες, εικόνες, οι βασικές αναλογίες του αμαξώματος δεν διαφοροποιούνται σημαντικά, με την έμφαση να δίνεται κατά κύριο λόγο στον εκμοντερνισμό του εμπρός και του πίσω μέρους.

Το νέο BRZ έχει περισσότερες καμπύλες στο αμάξωμα, με διαφορετικό τελείωμα στον εμπρός προφυλακτήρα, πιο φαρδιά φτερά και εντελώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα. Το πίσω μέρος δείχνει ακόμα πιο δυναμικό, φιλοξενώντας μία αεροτομή στο καπό και ένα νέο σετ από LED φωτιστικά σώματα. Την όλη εικόνα συμπληρώνουν οι διπλές εξατμίσεις και τα φαρδιά φτερά που προσδίδουν ένα πολύ έντονο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

Σε πολλούς θυμίζει ένα μίγμα από Mazda RX-8 εμπρός και Lexus RC πίσω (κάτι όχι απαραίτητα κακό), και δείχνει σαφώς πιο σύγχρονο και δυναμικό από το απερχόμενο μοντέλο που είχε εξελιχθεί σε συνεργασία με την Toyota.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες ακριβείς πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη, αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατμοσφαιρικούς κινητήρες και μάλλον το ίδιο πλαίσιο με το απερχόμενο μοντέλο. Πάντως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε παρά λίγες ώρες μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου οπότε και θα επανέλθουμε με τα ακριβή του μηχανικά στοιχεία και περισσότερο φωτογραφικό υλικό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mercedes συγκρούεται σε στηθαίο και τυλίγεται στις φλόγες (Video)

cars

To SUV της Ferrari βγήκε στους δρόμους!

cars

Με 32 πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα η “Αυτοκίνηση 2019”

cars

Στην Ελλάδα το νέο VW Golf. Τιμές και εξοπλισμοί

cars

Ποιο είναι το μοντέλο που κρύβεται πίσω από αυτό το teaser;

cars

MEC-View: Αυξημένη ασφάλεια κίνησης στις διασταυρώσεις

cars

Έρχεται το RS Q8 και άλλα “RS” SUVs από την Audi.

cars

F1 quiz: Πόσα γνωρίζετε για τη Formula 1;

cars

Βενζίνη ή ρεύμα; Απαντάμε στο μεγάλο ερώτημα

cars