CARSNEWS
NEW MODELS

Nέο teaser για το Nissan Ariya (video)

Μάλιστα, θα τοποθετείται αρκετά ψηλότερα μιας και πρόκειται για ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV που θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Tesla Model Y και γιατί όχι του Ford Mach-E ή του ID.4. της VW. Σχεδιαστικά το Ariya θα έχει μήκος περίπου στα 4,6 μέτρα και θα διαφέρει σε πολύ μικρό βαθμό από το πρωτότυπο που έχουμε δει πέρυσι στο Τόκιο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικά μακρινά περάσματα του Ariya κάπου στον αρκτικό κύκλο και στη συνέχεια να περνά από ένα δασικό δρόμο με σαφώς ανεβασμένο τον υδράργυρο. Αυτό που διακρίνεται είναι πως χαρακτηριστική μάσκα και τα ιδιότυπα LED, όπως και στο πρωτότυπο Ariya.

Πληροφορίες για το σύστημα πρόωσης δεν υπάρχουν αλλά αν θέλαμε αν κάνουμε μια υπόθεση τότε θα μιλούσαμε για το σύστημα του Leaf e με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, με μπαταρία 62 kWh και ταχυφόρτιση DC έως τα 100 kW. Από εκεί και πέρα θα δούμε και νέα ημιαυτόνομα συστήματα υποβοήθησης με αποκορύφωμα το εξελιγμένο ProPilot 2.0.

H παγκόσμια πρεμιέρα του Ariya έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη εβδομάδα, στις 15 Ιουλίου. Η διάθεση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της Nissan θα ξεκινήσει από την Ιαπωνία (θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Tochigi)

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πόσο πωλείται ένα μεταχειρισμένο Tesla Model X στην Ελλάδα;

cars

Απίστευτο: Σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα για να πάρει οδηγίες! (Video)

cars

Με υβριδικό σύνολο 1,4 λίτρων και 245 ίππους η νέα Skoda Octavia RS (video)

cars

Επίσημο: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τις επιδοτήσεις της ηλεκτροκίνησης

cars

To Peugeot 208 “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020” για την Ευρώπη

cars

Vettel: «Δε μετανιώνω τίποτα, χαρούμενος και περήφανος που δούλεψα με την Aston Martin»

cars

Αυτό είναι το εντυπωσιακό μέλλον του επιβλητικού Range Rover (Video)

cars

Προς υπογραφή συμφωνίας PSA και FCA

cars

Το τρομακτικό ατύχημα που σόκαρε τον V. Rossi (video)

cars