CARSNEWS
AUTONEWS

Nissan. Αυτό είναι το Kicks e-POWER

Το Nissan Kicks e-POWER, ένα ολοκαίνουργιο sub-compact SUV που προσφέρει στον οδηγό του τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, πραγματοποίησε πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του, στην αγορά της Ταϊλάνδης.  Εξοπλισμένο με το e-POWER, το επαναστατικό ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τη Nissan στην Ιαπωνία, το νέο Kicks κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη και είναι τέλεια προσαρμοσμένο για τον τρόπο ζωής  στις πόλεις.

Η βραβευμένη τεχνολογία e-POWER της Nissan, διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση,  με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας,  λειτουργεί  πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

Η ολοκαίνουργια τεχνολογία e-POWER του Nissan Kicks διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα EM57, μια γεννήτρια και έναν μετατροπέα που παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τον τρικύλινδρο 1,2 λίτρων κινητήρα DOHC, 12 βαλβίδων. Το σύστημα e-POWER προσφέρει μέγιστη ισχύ 95 kilowatt (kW) (129 PS) και μέγιστη “επίπεδη” ροπή 260 Nm, με την  εμπειρία οδήγησης να είναι παρόμοια με αυτή ενός EV. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 1,57 kWh στο ολοκαίνουργιο Nissan Kicks e-POWER διαθέτει τέσσερις μονάδες,  που παρέχουν ομαλή επιτάχυνση, ήσυχη κύλιση  και βέλτιστη οικονομία καυσίμου.

Το νέο, ξεχωριστό μοντέλο,  έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες  ατόμων, ζευγαριών ή και  νέων οικογενειών που αναζητούν μοναδικό στυλ, ευρυχωρία, τεχνολογία αιχμής, έξυπνη λειτουργικότητα και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, σε προσιτή τιμή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Lamborghini Aventador Ultimae. Το κύκνειο άσμα…

cars

Νέο Toyota Hilux. Νέο γενικά!

cars

Αναβάθμιση κατά 4 βαθμίδες της αξιολόγησης της ΔΕΗ από τον οργανισμό CDP

cars

Νέα Nissan SUVs στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης

cars

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 4WD 2020. Με μικρές αλλαγές

cars

Fiat Professional. Kαι εξηλεκτρίζει τη γκάμα και στηρίζει τον επαγγελματία

cars

Formula 1: Οι ομάδες συμφωνούν σε παράταση 1 έτους για τους κανονισμούς!

cars

Το νέο Fiat Topolino μπορεί να είναι ένα ιταλικό Citroen Ami

cars

Interamerican. Ασφαλίζει ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια

cars