CARSNEWS
AUTONEWS

Nissan. Γιορτάζει τα 50 χρόνια των GT-R και Ζ

Όσοι τυχεροί παρακολουθήσουν το φετινό Φεστιβάλ της NISMO στο Fuji Speedway, στις 8 Δεκεμβρίου, θα γνωρίσουν θρυλικά αυτοκίνητα και οδηγούς της Nissan, από την ένδοξη ιστορία της στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην 50ή επέτειο των θρυλικών μοντέλων GT-R και Z της Nissan. Για το λόγο αυτό, το Nissan GT-R θα “αντιπροσωπευθεί” στο φετινό  φεστιβάλ από το KPGC10 “Hakosuka” Skyline 2000 GT-R, που κέρδισε το 1969 το JAF GP (Japan Automobile Federation Grand Prix), το  θρυλικό Group  Α BNR32 Skyline GT-R, αλλά και από τα  αγωνιστικά 2019 Super GT GT-R. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  θα αναδειχθεί και  το Nissan Fairlady Z, με πολλά αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα  που εκτείνονται από τα κανονικών εκδόσεων οχήματα, μέχρι τα πλήρως εξοπλισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που αντιπροσωπεύουν την πλούσια ιστορία της NISMO.

Φυσικά από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και τα  τρέχοντα μοντέλα  της Nissan και της NISMO που ενσωματώνουν το όραμα του  Nissan Intelligent Mobility, την προσέγγιση της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται τα αυτοκίνητα στην κοινωνία. Περίοπτη θέση θα έχουν τα αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά  Formula E και LEAF NISMO RC, αμφότερα “ντυμένα” με την νέα εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από το κιμονό. Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ NISMO θα έχουν τη δυνατότητα να  βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία “time attack” με ειδικά διαμορφωμένα  GT-R και να περιηγηθούν σε έναν χώρο στάθμευσης περιζήτητων μοντέλων, αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες που έφεραν το βραβευμένο GT-R ή Z τους, προκειμένου να μοιραστούν το πάθος τους με τους υπόλοιπους φίλους της Nissan.  Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών,  μπορούν να δουν, να αναπνεύσουν και να βιώσουν την ισχύ και το πάθος που “αποπνέει” η Nissan και η NISMO.

Εκτός από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις, θα διεξαχθούν συζητήσεις, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς αναμνηστικών αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν σε αγώνες, σε περιορισμένη έκδοση, ενώ έχει γίνει πρόβλεψη και για χώρους που θα απευθύνονται σε  οικογένειες.

Related Articles

Στις 12 Ιουνίου η επόμενη γενιά του Lexus NX.

cars

Το ηλεκτρικό Ford Explorer έχει αμερικανικές ρίζες, αεροδυναμική εμφάνιση και «φιλόξενο» εσωτερικό

cars

Η κριτική δεν φοβίζει την BMW.

cars

Ο EuroNCAP κατακεραυνώνει την ελλιπή ασφάλεια των επαγγελματικών.

cars

Ford Mustang Mach 1. Έρχεται με σκοπό την απόλαυση

cars

cars

ΟΜΑΕ: Απονομή τίτλων Αγώνων Αυτοκινήτου 2023

cars

Το VW Group “ανταλάσσει” την Bugatti;

cars

Mini John Cooper Works σε έκδοση περιορισμένης παραγωγής

cars