CARSNEWS
AUTONEWS

Nissan. Ευφάνταστη η παλέτα χρωμάτων Ariya

Σηματοδοτώντας τον ερχομό  μιας νέας εποχής στο σχεδιασμό των ηλεκτρικών οχημάτων της, η Nissan παρουσιάζει μια πλούσια παλέτα με δέκα εξωτερικά χρώματα για το Ariya, εμπνευσμένη από το ισχυρό πνεύμα της καινοτομίας και τον ενθουσιασμό του μέλλοντος. Με την επιθυμία να συγκεραστούν η ηλεκτρική κινητικότητα και ο σχεδιασμός, οι διαφορετικές αποχρώσεις αντικατοπτρίζουν την τεχνολογική αίσθηση του φουτουριστικού, εξηλεκτρισμένου σχεδιασμού του Ariya. Η ζωντανή παλέτα χρωμάτων καθορίζει την οπτική ταυτότητα για το Ariya, εμπνευσμένη από τον προηγμένο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, την αξεπέραστης τεχνολογίας συνδεσιμότητα και τις προηγμένες δυνατότητες υποστήριξης της οδήγησης.

Με τέσσερις μονοτονικές και έξι δίχρωμες επιλογές, η χρωματική γκάμα δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει την εξαιρετική εμφάνιση και αίσθηση του Ariya. Το καλύτερο από όλα, αυτά τα εντυπωσιακά χρώματα εφαρμόζονται από μια εξαιρετικά προηγμένη, περιβαλλοντικά βιώσιμη τεχνολογία παραγωγής χρωμάτων που μειώνει την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα κατά 25%,  μειώνοντας ουσιαστικά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις αυτού του οχήματος μηδενικών εκπομπών.

Νέα χρώματα για μια νέα εποχή ηλεκτροκίνησης

Το νέο Ariya έδωσε στις ειδικές ομάδες σχεδιασμού χρωμάτων την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ολοκαίνουργια ταυτότητα για την ηλεκτρική κινητικότητα της Nissan. Η σχεδιαστική ομάδα έχει επιδιώξει να αντιπροσωπεύσει την ουσία της δύναμης, της τεχνολογίας και της αίσθησης γαλήνης που αποπνέει το  Ariya με δύο άνευ προηγουμένου χρώματα. Με την ονομασία Akatsuki Copper και Aurora Green, αυτά τα σαγηνευτικά χρώματα αναπτύχθηκαν ειδικά για το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover.

Εμπνευσμένο από την ιαπωνική φράση για την «αυγή», η εντυπωσιακή εμφάνιση του Akatsuki Copper μιμείται τη λαμπρότητα μιας ανατολής, αντανακλώντας την αρχή της νέας ταυτότητας της Nissan. Η μεταλλική λάμψη του ενισχύεται για να προκαλέσει την εμφάνιση της αγωγιμότητας των καλωδίων χαλκού, “τιμώντας” με αυτό τον τρόπο την προηγμένη τεχνολογία EV του μοντέλου. Το Aurora Green πήρε το όνομά του από το πανέμορφο φαινόμενο του «Βόρειου Σέλαος», το aurora borealis, που συνήθως εμφανίζεται στην Αρκτική. Ένα εκλεπτυσμένο μείγμα διαφορετικών τόνων σημαίνει ότι το χρώμα μπορεί να εμφανίζεται πράσινο ή μωβ ανάλογα με τη γωνία που προβάλλεται, δημιουργώντας μια αίσθηση θαύματος και ίντριγκας.

Τεχνολογική καινοτομία στο χρώμα

Συνεχίζοντας σε αυτό το πνεύμα καινοτομίας, το Ariya φέρνει ένα ολοκαίνουργιο επίπεδο λεπτομέρειας και βάθους στα χρώματα που προτιμούν οι αγοραστές, κατασκευασμένα με υπερσύγχρονες τεχνικές παραγωγής χρωμάτων. Στην καρδιά του Pearl Black υπάρχει μια ολοκαίνουργια χρωστική ουσία, που αναπτύχθηκε για να ανυψώσει το βάθος του χρώματος και να δημιουργήσει μια πλούσια, μαγευτική εμφάνιση.

Χρησιμοποιήθηκαν πολύ προηγμένες τεχνικές παραγωγής για να επιτευχθεί μια πολύπλοκη, καθαρή και ζωηρή σύνθεση με το Pearl White, το οποίο προσφέρει περισσότερη λάμψη και σαφήνεια από ποτέ σε ένα όχημα Nissan. Η δίχρωμη εμφάνιση είναι πλήρης με μια πλούσια μαύρη οροφή να τονώνει την  αντίθεση, χρησιμοποιώντας την ολοκαίνουργια χρωστική ουσία για να επιτύχει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο βάθους.

 

Βιώσιμες τεχνικές παραγωγής

Μια προηγμένη τεχνολογική καινοτομία έχει εφαρμοστεί για την ενίσχυση της αειφορίας στην  γραμμής παραγωγής χρωμάτων. Η Nissan παρουσίασε μια βαφή με βάση το νερό που επιτρέπει την εφαρμογή χρωμάτων σε χαμηλότερη θερμοκρασία, διασφαλίζοντας ότι κάθε μέρος του οχήματος μπορεί να βαφτεί μαζί. Αυτό βελτιστοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία εφαρμογής, μειώνοντας την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα κατά 25%.

The post Nissan. Ευφάνταστη η παλέτα χρωμάτων Ariya first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Toyota Ελλάς στηρίζει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

cars

0-145-0 km/h σε 10,7 δευτερόλεπτα από μία Porsche Taycan σε ένα αεροπλανοφόρο!

cars

Η Alpine επιστρέφει στις ρίζες της με την αγωνιστική A110 Rally!

cars

Αυλαία με λίγες συμμετοχές και ακόμα λιγότερους θεατές για το 42ο Ράλι Παλάδιο

cars

Βαρέθηκες το Toyota RAV4; Μεταμόρφωσε το σε Mitsuoka Buddy.

cars

To Mazda CX-5 2023 αναβαθμίστηκε και έγινε υβριδικό

cars

Στον Κορινό Πιερίας με Toyota Corolla Hybrid. Στο καταφύγιο της Ελληνικής Προσφυγιάς!

cars

Honda X-ADV. Πλήρως ανανεωμένο

cars

Το Euro NCAP αξιολογεί: BMW 1 Series & 3 Series, Jeep Cherokee και Peugeot 208.

cars