CARSNEWS
NEW MODELS

Nissan 400Z: Μήπως τελικά έρθει το 2022;

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η Ιαπωνική εταιρία έχει περάσει από σοβαρούς κλυδωνισμούς. Βασισμένη όμως στο νέο, στρατηγικό της σχεδιασμό που ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες, βρίσκει πάλι τα πατήματά της και δρομολογεί την έλευση 12 νέων μοντέλων μέχρι τα τέλη του 2021. Χρησιμοποιώντας ως τίτλο το «NISSAN NEXT: From A to Z», όσο να το κάνουμε, άφηνε μια σπόντα για ένα μοντέλο που πολλοί περίμεναν, εδώ και χρόνια, με ανυπομονησία.

Δεν είναι λίγες οι φωνές που ήθελαν το επόμενο Ζ να βρίσκεται στα τελευταία στάδια της εξέλιξής του, μόλις μήνες πριν από την επίσημη παρουσίαση. Τώρα, ωστόσο, το βρετανικό περιοδικό Auto Express, μεταφέρει μία νέα πληροφορία που λέει πως οι προτεραιότητες της φίρμας άλλαξαν και πως το 400Ζ (όπως πιθανά θα ονομάζεται) θα μετακυλήσει χρονικά για τα τέλη του 2022. Ο στόχος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι να κυκλοφορήσει στις αγορές αρχές του 2023, ώστε να συμπέσει με τα 15 χρόνια από την παρουσίαση του 370Ζ.

Την είδηση αυτή τη μεταφέρουμε μεν, με κάθε επιφύλαξη όμως. Δεν πάει άλλωστε πολύς καιρός που ο ίδιος ο Ivan Espinosa, αντιπρόεδρος της Nissan στην παγκόσμια προϊοντική στρατηγική, ανέφερε πως το αυτοκίνητο βρίσκεται «πολύ κοντά» στην αποκάλυψή του. Ο χρόνος μόνο θα δείξει το τι τελικά ισχύει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτσι θα μπορούσε να είναι το ολοκαίνουργιο Audi A3 Cabriolet!

cars

Μεγαλύτερη μείωση του κόστους εξέλιξης στη Volkswagen

cars

Το νέο Ford Puma ήρθε για να μείνει!

cars

Aptera: Το ηλεκτροκίνητο που καταργεί τη φόρτιση

cars

To νέο VW Golf αγρίεψε και ομόρφυνε!

cars

Πως σχεδίασα τη Maserati MC12! (βίντεο)

cars

H Toyota προχωρά με την Supra GRMN των 400 PS

cars

Bentley έκανε φτερά σπάζοντας την τζαμαρία αντιπροσωπείας (Video)

cars

To νέο Batmobile είναι ότι πιο… σκοτεινό έχετε δει

cars