CARSNEWS
AUTONEWS

Nissan Armada. Θηριώδες

Μπορεί τα SUV να έχουν γίνει πλέον μόδα σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Αμερική ωστόσο τα είχαν «ανακαλύψει» και τα είχαν λατρέψει πολλά χρόνια πρίν αυτά κατακτήσουν τις καρδιές όλων μας. Βεβαίως όταν λέμε SUV στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εννοούμε θηριώδεις δημιουργίες που όσο πιο μεγάλες και εντυπωσιακές είναι, τόσο πιο μεγάλο κοινό έχουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Nissan Armada, ένα SUV με μήκος που φτάνει τα 5,3 μέτρα, που έχει πλάτος δύο μέτρα, ύψος 1,9 μέτρα και μεταξόνιο 3,1 μέτρα. Οι μεγάλες διαστάσεις του, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή σχεδίαση, δημιουργούν ένα άκρως επιβλητικό σύνολο, όπως μπορείτε φυσικά να δείτε και στις φωτογραφίες.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, στο εσωτερικό του νέου Armada, οι χώροι είναι άπλετοι για επιβάτες και αποσκευές. Από εκεί και πέρα τη παράσταση κλέβει η ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, στη κορυφή της οποίας κυριαρχεί μία μεγάλη οθόνη αφής 12.3 ιντσών. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών όπως και η πολυτέλεια, είναι εκ των ουκ άνευ, σε ένα τέτοιο τετράτροχο.

Τέλος σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη, το Armada εφοδιάζεται με ένα και μόνο κινητήριο σύνολο, 5,6-λίτρων ατμοσφαιρικό V8 με 400 ίππους και 560 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που αναλαμβάνει να στείλει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

The post Nissan Armada. Θηριώδες first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς 2023: Νικητής το Kia EV6 GT

cars

Ford Puma Titanium X. Πολυτέλεια και χρηστικότητα

cars

Μακελειό στη Ρωσία: Ξεπέρασαν τους 60 οι νεκροί – Η Ουάσιγκτον επιβεβαιώνει ότι ο ISIS βρίσκεται πίσω από την επίθεση

cars

Αυτή είναι η Mercedes-AMG GT Black Series και φαίνεται δαιμονισμένη!

cars

Η Honda πιστεύει ακόμα στο υδρογόνο

cars

Audi e-tron GT. Το ηλεκτρικό μέλλον, μπορεί να είναι και σπορ

cars

Ετοιμάσου για τη νέα Mercedes-Benz GLE Coupe.

cars

Renault Clio. Με πλήρη γκάμα εκδόσεων

cars

Προφυλακιστέος ο εργολάβος για την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι όπου έχασε τη ζωή του o 31χρονος αστυνομικός

cars