CARSNEWS
AUTONEWS

Nissan GT-R. Έρχεται νέο και υβριδικό το 2023!

Η Nissan δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της αλλά έχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο που θα την βοηθήσει να επιστρέψει σε πιο… πράσινα λιβάδια. Το πλάνο περιλαμβάνει, όπως συνηθίζεται αυτή την εποχή, διάφορα νέα και ανανεωμένα μοντέλα και διάφορες νέες τεχνολογίες αλλά χρειάζεται και έναν “κράχτη”. Η Nissan έχει αυτή τη στιγμή ένα GT-R που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007 και συνεχίζει μέχρι σήμερα στην ίδια, γενικώς, μορφή με μικρές διαφοροποιήσεις. Ένα συν ένα κάνουν δύο…

Το GT-R θα είναι το μοντέλο-κράχτης της ιαπωνικής φίρμας το 2023, οπότε και φημολογείται ότι θα αποκαλυφθεί στον κόσμο η νέα γενιά του. Ένα μοντέλο που θα ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες όπως το υβριδικό κινητήριο σύνολο που βασίζεται σε ένα κινητικό σύστημα ανάκτησης ενέργειας, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε το πρωτότυπο αγωνιστικό της Nissan “GT-R LM Nismo”. Ένα μοντέλο που θα αποτελέσει γροθιά στο κατεστημένο με την ταχύτητα και τις δυνατότητες του, όπως έκαναν και όλες οι προηγούμενες γενιές του και θα προσελκύσει με την φήμη του νέους πελάτες στην μάρκα.

Πάντως το 2023 ακούγεται πολύ… κοντινό δεδομένης της δουλειάς που προηγείται της παρουσίασης ενός αυτοκινήτου σαν το GT-R. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι η εξέλιξη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό πίσω από κλειστές πόρτες και οι Ιάπωνες κρατούν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους. Αναμένουμε με ανυπομονησία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτόνομη οδήγηση: Σφάλμα λογισμικού προκάλεσε τροχαίο με ρομποτικό ταξί

cars

Τα 10 πιο αεροδυναμικά αυτοκίνητα: Οι πρωτοπόροι της αεροδυναμικής στην αυτοκινητοβιομηχανία

cars

Formula 1: Η Ferrari ενεργοποίησε τη βόμβα Χάμιλτον

cars

Fiat 3½ hp. Eτοιμάζεται να αγωνιστεί και πάλι!

cars

Jeep Avenger “Concentrated Freedom” – Kαλλιτεχνικό εξατομικευμένο

cars

Ford. Και με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και με 8 χρόνια εγγύηση και με ευέλικτα χρηματοδοτικά

cars

Bugatti Bolide. Εξερευνώντας τα όρια πλατφόρμας, οδηγού και… φυσικής.

cars

Το Hyundai Bayon αρχίζει να παίρνει μορφή.

cars

Στον «Δημόκριτο» ο πρώτος σταθμός υδρογόνου

cars