CARSNEWS
NEW MODELS

Nissan Magnite: To Qashqai «τσέπης» ήρθε για να μείνει

Παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος το Nissan Magnite αποτελούσε μια άγνωστη ποσότητα ή αν προτιμάτε ένα αινιγματικό σκίτσο που άφηνε να εννοηθεί ότι οι Ιάπωνες έχουν στα σκαριά τη δημιουργία ενός νέου SUV αστικών διαστάσεων.

Ένα αυτοκίνητο που αν και θα ξεκινήσει την καριέρα του από την Ινδία, πρόκειται να σφραγίσει το διαβατήριό του για τις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη.

Σε κάθε περίπτωση, το Nissan Magnite επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας. Τουλάχιστον στην πρωτότυπη εκδοχή του, η οποία ωστόσο δεν δείχνει να απέχει σημαντικά από εκείνη που θα βρεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στη γραμμή παραγωγής.

Το Magnite θα υιοθετήσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Kicks, ενός ακόμα BSUV που για την ώρα παραμένει εκτός ευρωπαϊκού χάρτη, δίνοντας προτεραιότητα στον αστικόπροσιτό χαρακτήρα του.

Οι μικροί σε κυβισμό κινητήρες θα αποτελέσουν τον κανόνα στην γκάμα του αυτοκινήτου, με το τρικύλινδρο σύνολο του 1,0 λίτρου να έχει τον πρώτο λόγο εξασφαλίζοντας την πολυτέλεια της επιλογής ανάμεσα σε ατμοσφαιρικές και υπερτροφοδοτούμενες διαμορφώσεις.

Αντιθέτως, δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο σύστημα τετρακίνησης παρά μόνο το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων το οποίο θα αποτελέσει μια σοβαρή εναλλακτική απέναντι στα μηχανικά κιβώτιο των πέντε ή των έξι σχέσεων.

Διαβάστε ακόμα:

Κλέβει την παράσταση το ηλεκτροκίνητο Nissan Ariya

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το 8-κύλινδρο Jeep Wrangler έχει επιδόσεις supercar!

cars

«Περνάει δύσκολα ο Schumacher»

cars

Αυτό είναι το high-tech τιμόνι της νέας Mercedes S-Class

cars

Όταν συνειδητοποιείς ότι υπέγραψες με… λάθος Γερμανό!

cars

Hyperion XP-1: Οι λόγοι που το υδρογόνο θα πετύχει!

cars

Αυτή η αγωνιστική Porsche 935 είναι εντελώς αθόρυβη (video)

cars

Το Audi RS Q8 έχει μεγάλο σουξέ μεταξύ των βελτιωτών

cars

Με 100.000 θεατές το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης!

cars

H Volkswagen στρέφεται στα SUV αντί των Minivan

cars