CARSNEWS
AUTONEWS

Nissan Patrol Nismo. Επιβλητικό!

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια της Nismo δεν είναι το νέο Juke, το νέο Qashqai ή, αν η ιαπωνική εταιρία ήταν ιδιαίτερα τολμηρή, κάποιο ηλεκτρικό αλλά το θωρηκτό που ονομάζεται Patrol. Η αγορά της Μ. Ανατολής βλέπεις είναι ιδιαίτερα επικερδής και το Patrol Nismo αποτελεί την ιδανική έκδοση για να την εκμεταλλευτεί η Nissan. Τι είναι όμως το Patrol Nismo και πώς διαφοροποιείται από το standard μοντέλο;

Μία ματιά είναι αρκετή για να εντοπίσει κανείς τις διαφορές. Το εντυπωσιακό bodyki που αποτελείται από νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά, διαφορετική γρίλια, νέο πίσω προφυλακτήρα που ενσωματώνει έναν επιθετικό διαχύτη, τις απολήξεις της εξάτμισης και το χαμηλό φωτάκι αλά-F1 και φυσικά, τα φαρδύτερα μαρσπιέ που λειτουργούν ως… κόλλα για το σύνολο. Από το πακέτο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τεράστιες ζάντες ελαφρού κράματος 22 ιντσών, ούτε οι κόκκινες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του αμαξώματος που έχουν γίνει κάτι σαν σήμα κατατεθέν για τις Nismo εκδόσεις.

Στο εσωτερικό, δέρμα και Alcantara ντύνουν το μεγαλύτερο μέρος των επιφανειών ενώ τα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά και κάποιες λεπτομέρειες όπως το κόκκινο κοντέρ τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Δυστυχώς, η ιαπωνική μάρκα δεν προχώρησε σε κάποια αναβάθμιση στα μηχανικά του Patrol, οπότε το Nismo κινείται χάρη στον ίδιο V8 βενζινοκινητήρα των 5,6 λίτρων που παράγει 428 ίππους και 560 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο. Οι μηχανικοί τοποθέτησαν νέες αναρτήσεις από την Bilstein για να “συμμαζέψουν” λίγο την οδική συμπεριφορά αλλά μην περιμένεις θαύματα. Αυτό είναι λοιπόν το Nissan Patrol Nismo και στην Μ. Ανατολή, η προτεινόμενη τιμή του είναι 385.000 AED ή  περί τα €90.000 με την τρέχουσα ισοτιμία.

The post Nissan Patrol Nismo. Επιβλητικό! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέα Ορλεάνη: Αρουραίοι έφαγαν μαριχουάνα σε αστυνομικό τμήμα

cars

Toyota Hilux Black Bison. Με άγριες διαθέσεις

cars

Βασίλης Μίχας: Όταν με ρωτούν για την καταγωγή μου από την Αλβανία δεν ξέρω πως να απαντήσω

cars

Νέα BMW Σειρά 5 Sedan, τώρα και σε έκδοση plug-in hybrid

cars

Η Bentley μπαίνει στο παιχνίδι των “continuation” μοντέλων!

cars

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Σε έναν καβγά θα κάνει πίσω αυτός που έχει κάνει τη μαλ…α

cars

Η Nissan υποβιβάζει τον πληροφοριοδότη της υπόθεσης Ghosn.

cars

Κωνσταντινίδης: Η ενόχληση των πολιτών είναι μεγαλύτερη με το Fly Over σταματημένο

Bury

BMW 320d Xdrive. Με προορισμό…την οδήγηση

cars