CARSNEWS
NEW MODELS

O Άγιος Βασίλης τους έφερε μία αληθινή Lamborghini (Video)

Στις αρχές του 2018 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία ενδιαφέρουσα ιστορία ενός πατέρα ονόματι Steling Backus και του 13χρονου γιου του οι οποίοι εργάζονταν για πάνω από δύο χρόνια στο να κατασκευάσουν μία απομίμηση της Lamborghini Aventador SV. 

Η προσπάθειά τους δεν ήταν σαν όλες τις άλλες που κατακλύζουν το Ίντερνετ με διάφορα κακόγουστα σχήματα, αλλά γινόταν αργά και με γνώση, χρησιμοποιώντας 3D εκτυπωτές. Μάλιστα κάτω από το σχεδόν πανομοιότυπο αμάξωμα δεν κρυβόταν η μηχανή ενός Lada για παράδειγμα αλλά ένας V8 των 5,7 λίτρων LS1 από Chevrolet Corvette του 2003.

Το πάθος της οικογένειας για την Lamborghini δεν πέρασε απαρατήρητο από την εταιρία η οποία αποφάσισε να τους κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Ως άλλος Άγιος Βασίλης, το team της Lamborghini έφθασαν μέσα στη νύχτα με μία αληθινή Aventador S Roadster και αντικατέστησαν την ρέπλικα.

Η οικογένεια θα την έχει στην διάθεσή της για δύο εβδομάδες ώστε να ζήσει από κοντά το όνειρό της και το πάθος της για την εταιρία. Ένα πάθος που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την Lamborghini η οποία είναι σφόδρα αντίθετη με όσες προσπάθειες απομίμησης των αυτοκινήτων της γίνονται ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά όμως το άξιζαν πραγματικά, όπως θα δείτε και στα δύο video που ακολουθούν

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα πάντα για το νέο VW Tiguan. Στην Ελλάδα στα τέλη του 2020

cars

Ο Daniel Elena «τρολάρει» τον αυτό του και τον Loeb!

cars

Γιατί μπορεί να κλειδωθείτε μέσα σε μία Lamborghini Aventador SVJ;

cars

Toyota Yaris Hybrid: Με 116 PS και κατανάλωση 2,9 λίτρα

cars

Εκτός Ευρώπης το Suzuki Jimny

cars

Τι αλλάζει στους χάρτες της Google;

cars

Skoda Scala Spider Concept

cars

Πώς θα είναι το νέο αυτοκίνητο Ken Block; (Video)

cars

Mercedes και Audi ετοιμάζονται για επανεκκίνηση της παραγωγής

cars