CARSNEWS
NEW MODELS

O Αμερικανός με τα 42 Volkswagen

Όλοι μας θυμόμαστε το πρώτο μας αυτοκίνητο. Μόνο που για τον Taylor Bryant, το πρώτο του αυτοκίνητο ήταν αυτό που το συνέδεσε μια για πάντα με μία και μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία. Την Volkswagen.

«Πάντα μου άρεσαν τε ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, ενώ είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία στις προτάσεις της Volkswagen», δηλώνει o Αμερικανός από τη Νότια Καρολίνα, ο οποίος απέκτησε το πρώτο του αυτοκίνητο ή για την ακρίβεια το πρώτο του VW το 1961. Ένα μεταχειρισμένο Beetle το οποίο του κόστισε 500 δολάρια.  

Ο Taylor Bryant σπούδασε μηχανολογία και εργάστηκε ως τεχνικός της Volkswagen για δώδεκα χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πλήθος μοντέλων της γερμανικής φίρμας, τα περισσότερα από τα οποίο απέκτησε στο πέρασμα του χρόνου.

Η σημερινή συλλογή του περιλαμβάνει τρία μοντέλα της VW. Ένα Jetta του 1999, ένα Passat Wagon του 2004 και ένα Jetta του 2017.

Επόμενος «στόχος» του είναι η απόκτηση ενός VW Atlas, ενώ προσφάτως εντόπισε και ένα αναπαλαιωμένο Karman Ghia του 1967 να πωλείται στο Marketplace του Facebook.

Σήμερα, ο Taylor Brant εργάζεται ως εκπαιδευτής στο τεχνικό κολέγιο της Augusta στην πολιτεία της Georgia, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και δη τα ευρωπαϊκά, στους σπουδαστές του κολεγίου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Tεχνολογία από τη Formula 1 για την Aston Martin

cars

To προσιτό ηλεκτρικό scooter της Unu περνά στην παραγωγή

cars

Αποκαλύπτουμε το ανανεωμένο Suzuki Swift

cars

Η McLaren προσβλέπει στην Ασία και στα υβριδικά

cars

To Hyundai Nexo πάει πιο μακριά απ ’όλα

cars

Skoda Auto: 125 χρόνια κατασκευής αμαξωμάτων (βίντεο)

cars

Αυτά είναι τα νέα Audi S3! Με 310 ίππους και τετρακίνηση

cars

Η Οδύσσεια του Ken Block στην Σαουδική Αραβία (video)

cars

Στην Ευρώπη το Ford Ranger Thunder των 213 ίππων

cars