CARSNEWS
AUTONEWS

O Αϊ Βασίλης ταξιδεύει με στιλ φέτος!

Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι του σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά φέτος, θα το κάνει με στιλ καθώς η Bentley Reindeer Eight που παράγγειλε είναι έτοιμη για να τον μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια ακόμα και εν καιρώ πανδημίας. Η τελευταία δημιουργία της Mulliner μπορεί να μην είναι cabrio σαν το έλκηθρο που χρησιμοποιεί ο Άϊ Βασίλης παραδοσιακά, αλλά δεν υστερεί σε κάτι άλλο.

Βαμμένη στο ειδικό για την περίσταση, Cricket Bauble χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και με ένα… διαμαντένιο μοτίβο στα πλαϊνά, η Reindeer Eight ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες Flying Spur ήδη από την πρώτη ματιά. Αν συνεχίσει να παρατηρεί κανείς τις λεπτομέρειες που κοσμούν το εξωτερικό, θα δει το 3D printed τάρανδο που πήρε τη θέση του κλασικού “flying B” και τις εντυπωσιακές ζάντες 22 ιντσών, σε χρυσό χρώμα μάλιστα, που “ντύνονται” με all-season ελαστικά. Στο εσωτερικό συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο με άφθονο δέρμα στο ίδιο Cricket Bauble χρώμα με χρυσές ραφές, λεπτομέρειες από τον Βόρειο Πόλο στις πόρτες καθώς και την διαδρομή των 66 εκατομμυρίων χιλιομέτρων (!!) αλλά και το όνομα του ιδιοκτήτη στα καθίσματα. Το highlight στο χιούμορ της Bentley εντοπίζεται στο γεγονός ότι η λίστα με τα καλά και τα κακά παιδιά έχει ενσωματωθεί στο σύστημα πλοήγησης της Reindeer Eight για ευκολότερη πρόσβαση από τον… αρμόδιο.

Η αγγλική εταιρία έκρινε ότι δεν χρειάζονται αναβαθμίσεις στον 4-λιτρο, twin-turbo V8 καθώς τα 550 άλογα και τα 770 Nm ροπής είναι κάτι παραπάνω από αρκετά για τον Άγιο Βασίλη και το βαρύ φορτίο των δώρων που έχει να μοιράσει σε ολόκληρο τον κόσμο.

The post O Αϊ Βασίλης ταξιδεύει με στιλ φέτος! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Βίντεο – ντοκουμέντα από τα δύο ατυχήματα στους αγώνες ταχύτητας στη Δημητσάνα

cars

Η Rolls-Royce στοχεύει στην τελειότητα ακόμα και υπό κλίμακα!

cars

Mercedes-Maybach S-Class. Ορίζει την πολυτέλεια, με σοφέρ ή χωρίς!

cars

Αυτοκίνητο της χρονιάς 2020 για την Ελλάδα. Το Peugeot 208 κατέκτησε τον τίτλο

cars

Επιστρέφει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

cars

Opel Crossland 1.5d 110 PS. Άλλο αυτοκίνητο

cars

Η BMW επιβεβαιώνει την M3 Touring για το 2022!

cars

Gordon Murray T.50. 650 άλογα, 986 κιλά και καινοτόμα αεροδυναμική!

cars

Alfa Romeo 75 Turbo.  Ακραία απολαυστική

cars