CARSNEWS
NEW MODELS

O Fernando Alonso οδηγεί το νέο Toyota Hilux (video)

Η Toyota έχει πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά και παρουσιάζει συνεχώς πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα (όπως τo Yaris Cross). Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον πρωταθλητή της Formula 1, Fernando Alonso, ο οποίος πέρυσι δοκίμασε για πρώτη φορά τις αντοχές του και στο ράλι Ντακάρ με ένα Toyota Gazoo Racing Hilux. Πρόσφατα ο Ισπανός δοκίμασε και ένα νέας γενιάς Hilux, συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο προ-παραγωγής που θα έχει νέα ανάρτηση και ένα νέο ισχυρό πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2,8 lt.

«Το Hilux είναι ένα icon μοντέλο και πάντα ήμουν οπαδός αυτού του αυτοκινήτου. Όταν είδα για πρώτη φορά το νέο Hilux ήταν εντυπωσιακό. Ήταν ωραίο να δοκιμάσω το νέο αυτοκίνητο σε ένα δύσκολο ράλι περιβάλλον και να το πιέσω στα όρια. Ο νέος κινητήρας 2,8 lt λειτουργεί πολύ καλά και η νέα ανάρτηση είναι θαυμάσια. Ακόμα κι όταν πίεσα το Hilux στο όριο, η άνεση παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Νομίζω ότι το νέο Hilux θα είναι ανίκητο», λέει ο Fernando Alonso.

Ο οποίος είναι 2 φορές νικητής στο Le Mans 24 Hours, όπου η Toyota Gazoo Racing κυριαρχεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 και νικητής στις 24 Ώρες της Daytona. Μαζί με τον Marc Coma, τον 5 φορές νικητή του Ράλι Ντακάρ στην κατηγορία μοτοσικλέτας και 6 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή FIM Cross-Country Rallies World, κατάφεραν στο Ράλι Ντακάρ του 2020 να τερματίσουν με το Toyota Hilux στην 13η θέση της γενικής κατάταξης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW R Nine T: Δεν είναι μοτοσικλέτα, είναι γλυπτό!

cars

Ένταλμα σύλληψης για την Carole Ghosn

cars

Ξεκινάνε σήμερα οι virtual 24 ώρες του Lemans

cars

Το θρυλικό Lada Niva επιστρέφει ανανεωμένο

cars

Άμεση επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο WRC

cars

H Renault θα αναλάβει το επόμενο Nissan Micra

cars

Κορωνοϊός: Η Tesla μειώνει κατά 75% το προσωπικό στη Νεβάδα

cars

H Hispano Suiza Carmen “αγγίζει” τα €2 εκατ., αποδίδει 1.019 ίππους και θα παραχθεί σε μόλις 19 αντίτυπα (video)

cars

GP Βαρκελώνης 2020: Hamilton uber alles!

cars