CARSNEWS
NEW MODELS

O Marc Marquez δημοσιεύει ακτινογραφία του σπασμένου χεριού του

Απόλυτα εξοικειωμένος με τους τραυματισμούς δείχνει να είναι ο Marc Marquez, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί με τους χιλιάδες οπαδούς του την πορεία της υγείας του μετά και το κάταγμα το οποίο υπέστη στο δεξί του χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα πίστα της Jerez.

Ο Ισπανός έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις ακτινογραφίες από το σπασμένο δεξί χέρι του πριν και μετά την επέμβαση αποκατάστασης στην οποία υποβλήθηκε, αποκαλύπτοντας την πραγματική έκταση του τραυματισμού τον οποίο υπέστη όταν η ίδια η μοτοσικλέτα του τον χτύπησε όσο εκείνος βρισκόταν στο έδαφος.

Μάλιστα παρά το συντριπτικό κάταγμα, ο Marc Marquez ήταν έτοιμος να αγωνιστεί μόλις μία εβδομάδα μετά στον αγώνα της Ανδαλουσίας και λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επέμβαση, κάτι το οποίο τελικά δεν συνέβη.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του Ισπανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή που χάνει έναν αγώνα του MotoGP, η πρώτη φορά μετά από σχεδόν εννέα χρόνια που βρέθηκε στη θέση του θεατή αντί του πρωταγωνιστή.

Κρίνοντας, πάντως, από τη δύναμη της θέλησης του βιονικού Marc Marquez, η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, ήτοι στον αγώνα που πρόκειται να λάβει χώρα στις 9 Αυγούστου στην Τσεχία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

O Ghosn επιτίθεται σε Nissan και ιαπωνικές αρχές (Video)

cars

Σεισμός καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας ενός Tesla (Video)

cars

Best Of: Τα κορυφαία render που είδαμε αυτή την εβδομάδα (photos)

cars

To VW Arteon θα έχει και shooting brake έκδοση!

cars

Πόσα ρεκόρ θα καταρριφθούν εντός του 2020 στη Formula 1;

cars

Ο Donald Trump έκανε «γύρο» με το «κτήνος» στην πίστα Daytona 500 (Video)

cars

Απίστευτο! Ληστές αφαιρούν τροχό αυτοκινήτου σε λιγότερο από ένα λεπτό (video)

cars

Δυσεύρετοι γίνονται οι καταλύτες αυτοκινήτων

cars

O Sylvester Stallone πουλά την προσωπική του Cadillac!

cars