CARSNEWS
F1 & RACES

O Vettel προσέγγισε τη Red Bull ενόψει 2021!

Μέσα στο 2019 κάναμε μέσω άρθρων μας εδώ στο carsnews, αρκετές αναφορές στο ενδεχόμενο να δούμε τον Sebastian Vettel να επιστρέφει στη Red Bull Racing το 2021. Και απ’ ότι φαίνεται, δεν πέσαμε έξω στις προθέσεις του.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Γερμανού με τη Scuderia Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν. Την ίδια ώρα, η ιταλική ομάδα έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Charles Leclerc έως και το 2024, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Για τον Vettel το project Ferrari δεν έχει ακόμα τελειώσει. Έχει άλλωστε μερικούς μήνες περιθώριο να δείξει στη διοίκηση των «κόκκινων» πως μπορεί να αφήσει πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις που είχε από τα μισά του 2018 και μετά. Θα το κάνει;

Επειδή λοιπόν ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής κοιτά μπροστά, ξέρει πως η Red Bull με την οποία κατέκτησε τα πάντα την περίοδο 2010-2023, θα μπορούσε να αποτελέσει απάνεμο λιμάνι για εκείνον. Έτσι, όπως επιβεβαίωσε στη γερμανική Auto Bild o Helmut Marko, προσέγγισε τους «ταύρους» για πιθανή επιστροφή.

Η επαφή έγινε στην πρόσφατη επίσκεψη του Vettel στο αυστριακό χειμερινό θέρετρο του Κιτζμπούχελ, στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης όπου παραδοσιακά είναι χορηγός η Red Bull.

«Ο Sebastian ήθελε να μάθει αν θα μπορούσε να είναι εφικτή η επιστροφή του σε εμάς το 2021. Όμως κανένας από εμάς που παίρνουμε τις αποφάσεις δεν ήταν εκεί. Είναι ένας τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, με συγκεκριμένες οικονομικές απαιτήσεις αλλά καθώς έχουμε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον Max Verstappen, που δεν το λες και φθηνό για εμάς, δεν μπορούμε να πληρώνουμε και δεύτερο πρωτοκλασάτο οδηγό. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Ο Seb θα έπρεπε να έρθει με λίγα χρήματα. Αλλά δεν μπορείς να του ζητήσεις κάτι τέτοιο», είπε ο Marko.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Το F1 Vlog πάει… Dakar!

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

GP ΗΠΑ: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP1

cars

«Έφυγε» ο σπουδαίος Sir Stirling Moss

cars

O Hamilton δώρισε μισό εκατομμύριο για τις φωτιές στην Αυστραλία

cars

Κατά των νέων κανονισμών της F1 o Adrian Newey

cars

F1 GP Ιαπωνίας: Χάος στην εκκίνηση και επικίνδυνες αποφάσεις

cars

Οι 10 κορυφαίες νίκες του Schumacher (video)

cars

Πότε θα γίνουν οι υπόλοιπες παρουσιάσεις των ομάδων της F1 (vid)

cars

F1 GP Ιταλίας: Επική νίκη για Gasly και AlphaTauri!

cars

Η McLaren προχωρά σε 1.200 απολύσεις – επηρεάζεται και το τμήμα F1

cars