CARSNEWS
AUTONEWS

Διέρρευσε online το Smart #3

Αυτό είναι το επόμενο βήμα της μεταμόρφωσης της Smart. Ένα νέο coupe-SUV, σημαντικά μεγαλύτερο από το συμπαθές Smart #1 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του πριν από μερικούς μήνες αλλά με τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία που εξασφαλίζουν ομοιογένεια και αναγνωρισιμότητα για την εταιρία που κάνει επανεκκίνηση με νέα ταυτότητα και νέα φιλοσοφία.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι το Smart #3 έχει διατηρήσει το ίδιο στιλ για τα εμπρός φανάρια και την ίδια LED μπάρα που ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα ενώ παρεμφερές με το design του #1 είναι και αυτό του προφυλακτήρα. Τα πίσω φανάρια αντικατοπτρίζουν την διαμόρφωση του εμπρός μέρους αλλά η οροφή του #3 έχει πολύ μεγαλύτερη κλίση από το… τετραγωνισμένο μικρό αδερφάκι του αλλάζοντας το ύφος και τον χαρακτήρα του επερχόμενου μοντέλου της Smart. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από κινέζικο μέσο, το #3 έχει μήκος που πλησιάζει τα 4.44 μέτρα, πλάτος 1.80 μέτρα και ύψος 1.6 μέτρα με μεταξόνιο της τάξης των 2.785 χιλιοστών. Αυτό σημαίνει ότι είναι ελαφρώς μικρότερο από το Volkswagen ID.4 που, για να έχεις μία τάξη μεγέθους, έχει μήκος 4.58, πλάτος 1.85 και ύψος 1.63 μέτρα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφορικά με τα μηχανικά του νέου μοντέλου αλλά η λογική και τα κινεζικά μέσα αναφέρουν πως το #3 θα εξοπλίζεται με τα ίδια κινητήρια σύνολα που βρίσκουμε και στο #1. Πρακτικά λοιπόν, η βασική έκδοση θα κινείται χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα 272 ίππων και 343 Nm ροπής, τοποθετημένο στον πίσω άξονα ενώ η κορυφαία, Brabus έκδοση, θα προσθέτει έναν επιπλέον ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα για συνδυαστική απόδοση 428 ίππων. Περιμένουμε να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες επαληθευτούν όμως και αυτό είναι άγνωστο πότε θα συμβεί αφού η Smart δεν έχει ορίσει ακόμα την ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας του δεύτερου μοντέλου της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Jeep. Στο φυσικό τους περιβάλλον

cars

Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS

cars

Το νέο Range Rover Evoque είναι πολυτελές, υπερσύγχρονο και εξηλεκτρισμένο

cars

Συνεργασία Renault και Geely για Μ.Ε.Κ. και υβριδική τεχνολογία

cars

Hyundai Veloster N Performance Concept. Ακόμα πιο άγριο!

cars

Η νέα BMW M2 πήρε το πράσινο φως!

cars

Το κλασικό Defender αναβαθμίζεται εκ βάθρων από την Overfinch.

cars

Η Hyundai εξαγόρασε την Boston Dynamics.

cars

Το νέο Renault Trafic Combi είναι ένα σαλόνι σε τροχούς για εννέα επιβάτες

cars