CARSNEWS
AUTONEWS

Opel Crossland. Με νέο design και χωρίς το “X” πλέον!

Η σχεδιαστική “επανάσταση” της Opel συνεχίζεται και το επόμενο μοντέλο στο οποίο ενσωματώνεται η χαρακτηριστική, “Vizor” μάσκα της γερμανικής εταιρίας είναι το Crossland. Το Crossland που περνά την διαδικασία του facelift μόλις 3 χρόνια μετά το λανσάρισμα του στην αγορά ώστε να πλησιάσει στη νέα ταυτότητα της μάρκας όπως αυτή έχει διαμορφωθεί πρόσφατα. Γι’ αυτό αλλάζει εκτός από την εμφάνιση του και το όνομα, αποβάλλοντας το “X” όπως έκανε το Mokka πριν από αυτό.

Δεδομένης της επιτάχυνσης του προγράμματος Crossland από την Opel και του γεγονότος ότι δεν έχει γεράσει ως σχήμα, η ανανέωση του μοντέλου εστιάζεται κατά κύριο λόγο στο εμπρός μέρος όπου τα LED φωτιστικά σώματα και το σήμα της γερμανικής εταιρίας ενσωματώνονται με την γρίλια σε ένα ενιαίο πάνελ. Οι αλλαγές είναι πιο διακριτικές πίσω, με τα φιμέ φωτιστικά σώματα και το βαμμένο μαύρο, πλέον, μεσοδιάστημα ανάμεσά τους τονίζουν το πλάτος του αυτοκινήτου ενώ το όνομα του είναι γραμμένο ακριβώς κάτω από το σήμα, στο κέντρο του πορτ-μπαγκάζ.

Στο εσωτερικό δεν παρατηρούμε κάποια σημαντική διαφοροποίηση αλλά η Opel πρόσθεσε στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto ενώ τα νέα εμπρός καθίσματα υπόσχονται αναβαθμισμένη άνεση και υποστήριξη. Τα συρόμενα πίσω καθίσματα έχουν διατηρήσει την θέση τους και η οριζόντια μετατόπιση τους προς τα εμπρός κατά 150 χιλιοστά αυξάνουν τον χώρο των αποσκευών από τα 410 λίτρα, στα 520. Το Crossland facelift είναι διαθέσιμο είτε με έναν 1200άρη, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα με 83 ή 130 ίππους, είτε με έναν 1500άρη turbodiesel με 110 ή 120 ίππους. Όλοι τους εξοπλίζονται με σύστημα start/stop ενώ η Opel δηλώνει ότι έχει προβεί σε περιορισμένες επεμβάσεις στο πλαίσιο και στην ανάρτηση με στόχο την βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς του μοντέλου και στο σύστημα διεύθυνσης για πιο άμεση αίσθηση.

The post Opel Crossland. Με νέο design και χωρίς το “X” πλέον! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ξεκινά η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Ο χάρτης με την κίνηση τώρα στους δρόμους

cars

Η Peugeot “σκοτώνει” το GTi;

cars

Η Mercedes γιορτάζει την παραγωγή 400.000 G-Class!

cars

Πέθανε 24χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση της ομάδας του

cars

Mazda – Ντροπή η απαγόρευση των Μ.Ε.Κ.

cars

Hyundai i20 N. Ένα μικρό hot-hatch όπως πρέπει να είναι!

cars

Οδηγούμε το DS4 diesel 1.5 BlueHDi

cars

Το carbon αμάξωμα της Alfaholics GTA-R 300 είναι σχεδόν ακατάλληλο κάτω των 18 ετών!

cars

Η Hyundai φέρνει το ανανεωμένο Kona.

cars