CARSNEWS
AUTONEWS

Peugeot. Με αιχμή της γκάμας το ολοκαίνουριο 208 στην «Αυτοκίνηση 2019»

Τα λιοντάρια της Peugeot επιστρέφουν δυναμικά στην έκθεση  “Αυτοκίνηση 2019” στο περίπτερο της γαλλικής μάρκας. Το νέο πολυαναμενόμενο μοντέλο της μάρκας, Peugeot 208 θα κάνει την πανελλαδική του πρεμιέρα στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας και θα παρουσιαστεί τόσο με θερμικούς κινητήρες, όσο και στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοσή του. Επίσης, το ντεμπούτο του θα κάνει και το δημοφιλές SUV 3008 στην τετρακίνητη έκδοση του HYBRID4, το οποίο επιβεβαιώνει τη στρατηγική «Power of Choice», δηλαδή τη δύναμη της επιλογής κινητήρων που προσφέρει η Peugeot, βάσει των νέων προδιαγραφών χαμηλών εκπομπών CO2. Τέλος, στο περίπτερο της Peugeot θα βρίσκονται τα μοντέλα 108, 308, 5008 αλλά και η ριζοσπαστική σπορ μπερλίνα, Peugeot 508.

Νέο Peugeot 208

Το νέο Peugeot 208 το οποίο θα λανσαριστεί τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα θα αποτελέσει ένα από τα highlights που θα λάμψουν το Νοέμβριο στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019». Η νέα γενιά του 208 συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική μετακίνησης της Peugeot στο premium κομμάτι της αγοράς και ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από το τολμηρό design και τον αέρα νεότητας και ενέργειας που αναδίδει. Πέρα από το πρωτότυπο και ξεχωριστό στυλ του, το νέο PEUGEOT 208 καινοτομεί με το νέας γενιάς PEUGEOT i-Cockpit©, το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D καθώς και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης καθώς και συστημάτων ασφαλείας που συναντά κανείς σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Νέο Peugeot e-208

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot e-208 θα δηλώσει το «παρών» επιβεβαιώνοντας την στρατηγική της Peugeot “Power of Choice” δηλαδή τη δύναμη της επιλογής που προσφέρει η γαλλική μάρκα στους πελάτες της. Οι διαθέσιμοι χώροι της καμπίνας και του πορτμπαγκάζ  στο νέο e-208 είναι πανομοιότυποι με την έκδοση με θερμικό κινητήρα. Εξοπλίζεται δε με μια μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 50kWh, η οποία εξασφαλίζει στο αυτοκίνητο αυτονομία έως και 450km (σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμών NEDC II) και 340χλμ. (σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμών WLTP).

Peugeot 3008 HYBRID4

Πανελλήνια πρεμιέρα θα κάνει στην Αυτοκίνηση και το SUV 3008 HYBRID4 το οποίο επιβεβαιώνει την στρατηγική εξηλεκτρισμού της PSA. Με περισσότερες από 700.000 πωληθείσες μονάδες από το λανσάρισμα του μοντέλου το 2016, 67 Διεθνή Βραβεία και ηγετική θέση στην κατηγορία του σε πολλές αγορές, το success story του Peugeot 3008 λαμβάνει νέες διαστάσεις με την πλέον ισχυρή έκδοση HYBRID4 η οποία προσφέρει τετρακίνηση και συνδυαστική ιπποδύναμη 300 ίππων. Τo αποτέλεσμα αυτό προκύπτει από την συνύπαρξη ενός κινητήρα βενζίνης PureTech 200 ίππων και δύο ηλεκτροκινητήρων εμπρός και πίσω, 110 και 112 ίππων αντίστοιχα. Η οδηγική αίσθηση ενισχύεται με την λειτουργία «μηδενικών εκπομπών ρύπων», τη δύναμη της λειτουργίας Sport καθώς και την ευελιξία της υβριδικής λειτουργίας. Το SUV 3008 HYBRID4 θα κάνει την εμπορική του εμφάνιση στην Ελληνική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Peugeot 5008

Από το περίπτερο της Peugeot δεν θα μπορούσε να λείπει και το SUV 5008. Βασισμένο στο πολυβραβευμένο SUV 3008 έφερε νέα δεδομένα  στην κατηγορία των 7θέσιων SUVs στοχεύοντας ευθέως στο premium κομμάτι της αγοράς. Η απαράμιλλα δυναμική του σχεδίαση, το πρωτοποριακό και εξελιγμένο PEUGEOT i-Cockpit®, οι οικονομικοί best in class κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης Euro6 και o πλούσιος εξοπλισμός ασφαλείας και νέων τεχνολογιών, καθιστούν το μοντέλο αυτό εξαιρετικά δημοφιλές για μεγάλες οικογένειες και στην κατηγορία του στην ελληνική αγορά.

Peugeot 108

To super mini Peugeot 108 με εξαιρετική εμπορική πορεία στην ελληνική αγορά αποτελεί την ιδανική επιλογή για την κίνηση μέσα στην πόλη και όχι μόνο. Συμπυκνώνει έναν κόσμο φινέτσας και κομψότητας σε μικρές διαστάσεις. Τα φωτιστικά σώματα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος υπογραμμίζουν την ξεχωριστή προσωπικότητα του Peugeot 108, ενώ ο τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης 72 ίππων επιτυγχάνει αξιοθαύμαστα χαμηλή κατανάλωση και αντίστοιχα εκπομπή CO2.

Peugeot 308

Το μεσαίο hatchback PEUGEOT 308 θα είναι επίσης παρόν στο περίπτερο της Peugeot. Το μοντέλο που κέρδισε επάξια τον τίτλο του Ευρωπαïκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς στο λανσάρισμά του διαγράφει μία άκρως πετυχημένη πορεία στην αγορά. Έρχεται με τεχνολογία αιχμής και επιθετική εμφάνιση και προσφέρεται σε best-in-class κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Το 308 αναδεικνύει την κομψότητα και το μοντέρνο στυλ, ενώ το εσωτερικό του εφοδιάζεται με το επαναστατικό PEUGEOT i-Cockpit, το οποίο προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία οδήγησης καθώς προσφέρει απόλυτη εργονομία και άνεση, τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες.

Peugeot 508

Τη γκάμα της Peugeot ολοκληρώνει η εμβληματική σπορ μπερλίνα 508, η οποία τραβάει κυριολεκτικά τα βλέμματα στο δρόμο με την μυώδη σιλουέτα και την εντυπωσιακή της σχεδίαση. Ο εξωτερικός σχεδιασμός, το φουτουριστικό εσωτερικό, η υποδειγματική οδική συμπεριφορά, οι ισχυροί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι μερικά από τα σημεία που καθιστούν το νέο PEUGEOT 508, πρότυπο στην κατηγορία D, ενισχύοντας ταυτόχρονα και τη στρατηγική τοποθέτησης της μάρκας ανάμεσα στους premium κατασκευαστές.

Related Articles

Jeep Wrangler. Για καλύτερη επαφή με τη φύση

cars

Βράβευση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως ανερχόμενος νέος ευρωβουλευτής στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή

cars

Νέο Ford Kuga. Πλήρως διαφοροποιημένο και με πολλές επιλογές σε όλα τα επίπεδα

cars

Και το “καυτό” Toyota GR C-HR στο τραπέζι;

cars

Η Kia αλλάζει σήμα και… image!

cars

DS 7 Crossback E-Tense 4×4 Plug-In Hybrid. Ήρθε

cars

Lotus Evora GT410. Έγινε πιο “μαλακή” για να γίνει πιο καθημερινή!

cars

Η Mitsubishi ανανεώνει ξανά το Mirage/Space Star!

cars

General Tire. Νέο slick ελαστικό για Nascar

cars