CARSNEWS
NEW MODELS

Porsche: Ακόμη ταχύτερη η Taycan Turbo S!

Κάτι που θα πρέπει να συνηθίσουμε με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τα συχνά updates από τα οποία θα περνούν. Ακόμη και σε πολύ ακριβά σπορ EV όπως η Taycan, η οποία μπορεί να παρουσιάστηκε μόλις πριν από ένα χρόνο ως Turbo S αλλά ο κατασκευαστής της έρχεται να ανακοινώσει σημαντικές βελτιώσεις.

Μια από αυτές αφορά στην επιτάχυνση της με το αναβαθμισμένο μοντέλο να ολοκληρώνει την διαδικασία των 0-200 km/h στα 9,6 sec, δηλ. ταχύτερα κατά 0,2 sec από την Taycan Turbo S του 2020. Επίσης, η Porsche λέει πως υπάρχουν καλύτερες και ταχύτερες ρεπρίζ.

Μια σημαντική αναβάθμιση αφορά στον onboard φορτιστή που έχει πλέον ανέβει από τα 11 kW στα 22 kW, κάτι που ρίχνει το χρόνο φόρτισης ακόμη χαμηλότερα. Και για την προστασία της μπαταρίας έχει μπει όριο στην ταχυφόρτιση στην ισχύ των 200 kW.

Σχετικά με τον εξοπλισμό και το τεχνολογικό σύνολο του αυτοκινήτου υπάρχει ένα νέο έγχρωμο head-up display που έχει νέες εξατομικευμένες επιλογές προβολής. Το σύστημα Smartshift αυξάνει σε χαμηλές ταχύτητες την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος για να μην «βρίσκει (π.χ. στο πέρασμα από μια ράμπα) ή την μειώνει στις υψηλότερες για καλύτερη αεροδυναμική.

Επίσης, υπάρχουν πολλά on demand στοιχεία εξοπλισμού που ο πελάτης μπορεί να τα χρησιμοποιεί ανάλογα με την εποχή και ακόμη και με μηνιαία χρέωση. Τέλος να πούμε πως η γκάμα διαθέτει και νέα χρώματα αμαξώματος. Υπενθυμίζεται πως στην χώρα μας η Taycan Turbo S προσφέρεται έναντι 185.456€.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Spyker αναγεννάται!

cars

T-Sport, T-Coupe, T-Go: Δεν έχουν τελειωμό τα νέα SUV της VW

cars

Δείτε το σποτ- αναγγελία του νέου Hummer με τον LeBron James

cars

Configurator: Επίλεξε το αυτοκίνητο σου με ένα “κλικ” μένοντας… σπίτι

cars

Δείτε 25 Ford Ranger Raptor να “καταπίνουν” τα ορεινά μονοπάτια της Πίνδου (video)

cars

Boris Johnson: «Θα προστατευθεί η Nissan Βρετανίας μετά το “Brexit”»

cars

Νέες καταγγελίες για τον αξιωματικό της Τροχαίας Λιβαδειάς – Ποιος πολιτικός τον καλύπτει; (photos)

cars

Κάμερα στο εσωτερικό ελαστικού αποκαλύπτει έναν άγνωστο κόσμο (Video)

cars

O κορωνοϊός “χτύπησε” και την Lotus Evija

cars