CARSNEWS
NEW MODELS

Porsche απογειώνεται με την όπισθεν σε track day (Video)

Τα track days αποτελούν μιας εξαιρετική ευκαιρία ώστε να αναζητήσει κανείς τα όρια των οδηγικών του δυνατοτήτων στο ασφαλές περιβάλλον μιας αγωνιστικής πίστας.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι η συμμετοχή σε ένα τέτοιο event δεν κρύβει κινδύνους, οι οποίοι πολλαπλασιάζονται όταν στα χέρια μας δεν βρίσκεται ένα ταπεινό τετράτροχο αλλά ένα πανίσχυρο sportscar με τις προδιαγραφές της Porsche Cayman GT4.

Το παράδειγμα μόνον τυχαίο δεν είναι, μιας και ο ιδιοκτήτης του γερμανικού… ερπετού είχε μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια ενός track day στο Ohio των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι η λευκή Porsche 718 Cayman GT4 να περάσει από την ευθεία εκκίνησης τερματισμού επιχειρώντας να επιβραδύνει από τα 240 χλμ./ώρα πριν την πρώτη στροφή.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνέβη ποτέ καθώς το ψυκτικό υγρό το οποίο είχε ήδη πάρει θέση επί της ασφάλτου έχει διαφορετική άποψη προκαλώντας την αποσταθεροποίηση της Porsche 718 Cayman GT4.

Το τι ακολούθησε μπορείτε να το φανταστείτε. Μετά από την καθιερωμένη περιστροφή γύρω από τον εαυτό της, η Cayman πέρασε κάθετα την πίστα και απογειώθηκε για να βρεθεί στην αμμοπαγίδα πριν δοκιμάσει τη φιλοξενία των φυσικών ορίων της πίστας.

Διαβάστε επίσης:

Βελτιωμένο Tesla Model Y καταπίνει στην πίστα τις κορυφαίες Porsche 911 (Video)

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έλλειψη μπαταριών και στάση παραγωγής για την Jaguar i-Pace

cars

Σύστημα ανάκτησης ενέργειας και στο Mazda MX-5

cars

Με τον Stirling Moss στο Mille Miglia (Video)

cars

Ford: Παρεμβολές στη διασύνδεση οχημάτων προκαλεί τo WiFi

cars

Η Porsche στο Goodwood Festival Of Speed (βίντεο)

cars

H… Τaycan της Hyundai είναι ένα αυτόνομο ηλεκτρικό 4θέσιο κουπέ!

cars

Αυτά είναι τα σχέδια του πρώτου Ford Bronco

cars

Factory Five F9R: Το δωδεκακύλινδρο κτήνος των 9,5 λίτρων

cars

Υπάρχουν και καλά νέα: Μειώνεται η τρύπα του όζοντος

cars