CARSNEWS
AUTONEWS

Porsche: Η ζήτηση για την Taycan καθυστερεί την Cross Turismo.

Κάποια προβλήματα είναι πιο… ευχάριστα από άλλα. Το να έχει ένα νέο μοντέλο τόσο υψηλή ζήτηση που αναγκάζεσαι να καθυστερήσεις το λανσάρισμα μίας διαφορετικής έκδοσης του για να την καλύψεις είναι πρόβλημα, αλλά δεν το λες και καταστροφή. Αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Porsche που ανακοίνωσε μέσω του επικεφαλής της ότι το λανσάρισμα της Taycan Cross Turismo δεν πρόκειται να συμβεί εντός του 2020 αλλά μετατίθεται για το 2021 εξαιτίας της ζήτησης που έχει δημιουργηθεί ακόμα και εν μέσω πανδημίας για την standard Taycan.

Η αλλαγή δεν αποτελεί μειονέκτημα για εμάς – απλά βελτιστοποιήσαμε το πλάνο μας.

Δήλωσε ο Oliver Blume συμπληρώνοντας ότι “η εταιρία άλλαξε αρκετά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ήταν σημαντικό να εστιάσουμε στα ουσιώδη”. Φυσικά, η Porsche δεν είναι η μοναδική εταιρία που αναγκάζεται να προσαρμόσει τα πλάνα της λόγω της πανδημίας αλλά είναι μία από τις ελάχιστες (μαζί με την Tesla και την Toyota) που κατάφερε να μείνει όρθια και κερδοφόρα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Επιστρέφοντας στο θέμα της Taycan Cross Turismo, να αναφέρουμε ότι η καθυστέρηση στο λανσάρισμα της σημαίνει πως δεν πρόκειται να την δούμε για τους επόμενους 6 μήνες τουλάχιστον αλλά ευτυχώς έχουμε μία πολύ καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε. Φαντάσου απλά την έκδοση παραγωγής της Mission E Cross Turismo Concept ή αν προτιμάς, μία πιο… πρακτική εκδοχή της Taycan με μακρύτερη οροφή, μεγαλύτερο όγκο στο πίσω μέρος που οδηγεί σε μεγαλύτερους χώρους και αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Συνυπολόγισε σε όλα αυτά και τα κινητήρια σύνολα που έχουμε ήδη δει να προσφέρονται στην standard Taycan και έχεις ένα πολύ ελκυστικό πακέτο… Ακόμα και αν αυτό καθυστερήσει λίγο να παρουσιαστεί!

The post Porsche: Η ζήτηση για την Taycan καθυστερεί την Cross Turismo. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Jeep Grand Cherokee L. Επιβλητικό, 7-θέσιο και πλούσιο σε τεχνολογία.

cars

Τραγωδία με μετανάστες στην Τουρκία: Σκάφος βυθίσθηκε στα ανοικτά – Παιδιά μεταξύ των τουλάχιστον 16 νεκρών

cars

Hyundai. Πιστεύει και επενδύει στο υδρογόνο

cars

Αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη ομαδική αγωγή της Γερμανίας η Volkswagen.

cars

Η νοσταλγική διάθεση της Hyundai και το Grandeur…

cars

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βραβεύτηκε από την Ομοσπονδία Εργαζομένων του ΕΚΑΒ

cars

Alpina B5 GT – Η άλλη όψη του νομίσματος…

cars

Νέο Volkswagen Caddy. Αναβαθμισμένο παντού

cars

Σχεδόν έτοιμη η σκληροπυρηνική Porsche 718 Cayman GT4 RS.

cars